** Batman Çevre Gönüllüler Derneği yönetimi aldığı kararla seçim sürecince hiçbir aday adayının görüşme ve ziyaretini kabul etmeyeceklerini duyurdu.

 

“KAPIMIZ KAPALI”

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, 7 Haziran seçimleri öncesi radikal bir karara imza attı. Dernek Yönetim Kurulu, seçim çalışmaları kapsamında derneği ziyaret amacıyla gelen önerileri görüşmek üzere toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda 7 Haziran’a kadar sürecek seçim çalışmaları çerçevesinde Milletvekilleri, Milletvekili aday adayları, adaylar ve siyasi parti yöneticilerinin Çevre Gönüllüleri Derneğini ziyaret ve görüşme ile ilgili taleplerine vereceği kararı görüştü. Yönetim kurulunun aldığı karar kapsamında seçim süresince Dernek adına hiçbir milletvekili, aday adayı, aday ve siyasi parti temsilcisinin görüşme ve ziyaret talebi kabul etmeyecek.

 

“HERKESE AYNI MESAFEDEYİZ”

Kararla ilgili Dernek Başkanı Recep Kavuş, şöyle konuştu: “Bu kararı vermemizdeki temel neden hiçbir çıkar gözetmeden, tüm siyasi partilere eşit mesafede olan, tümü gönüllülerden oluşan derneğimizi ve çevre gibi bir önemli alanı seçimden seçime hatırlayan siyasilere bir mesaj vermektir. Destek istemek, vaatlerini sıralamak için seçimden seçime seçmenlerini ve biz çevrecileri hatırlayanlara karşı bir tepki olarak bu kararı aldık. Geçen seçimden bu yana, Batman’ın TBMM’deki 4 temsilcisi derneğimizi ziyarette bulunmuş değiller, kendi proje ve çalışmaları ile ilgili hiçbir şekilde de derneğimizle diyaloga girmemişlerdir. 4 Yıllık görev süresincede çevre ile ilgili önemli sayılacak bir icraatları da olmamıştır. Bu sebeplerden dolayı seçim öncesi böylesi bir kararı almış bulunmaktayız.” 

Editör: TE Bilişim