** Batman Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı ziyaret ederek, kentin ihtiyaç duyduğu sağlık yatırımları ve doktor kadrosuyla ilgili beklentileri aktardı.

BAKANI ZİYARET ETTİ
Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı ziyaret etti. Sıcak geçen görüşmede kentin gündemindeki sağlık yatırımlarını ve beklentileri Bakan Demircan’a ileten Hamidi: “Başta hemşehrilerimiz olmak üzere, gerek çevre illerden ve gerekse de komşu ülkelerden sağlık alanında gelen taleplere daha nitelikli bir cevap verilebilmesi, Batman’ın bölgesinde hem bir çekim merkez haline gelmesi hem de sosyo-ekonomik gelişimine faydası olması açısından büyük öneme sahiptir. Sayın Bakanımız Demircan ile yaptığımız görüşmede Batman için önemle üzerinde durduğumuz sağlık yatırımları ile ilgili taleplerimizi ilettik” dedi.

TALEPLERİ AKTARDI
Hamidi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Bakanımızla olan görüşmemizde; 2017 Yılı başından beri yatırım programında olan 200 yataklı devlet hastanesi ve 2014 yılında ihalesi ve yer teslimi yapılan 300 yataklı Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin, ilimizin yatak ihtiyacına binaen yatak kapasitesinin artırılması ile iş ve işlemlerinin hızlandırılması, Hasankeyf yeni yerleşim yerinde yapımı tamamlanan 25 yataklı ilçe devlet hastanesine ana dal branş uzmanlarının Kadın Doğum, Dahiliye, Çocuk Hast. ve Genel Cerrahi) sağlanması, ayrıca ilimizin Ebe, Hemşire, Att ve Pratisyen hekim eksikliğinin giderilmesi, uzman hekimler olarak Çocuk Gastroenteroloji, Çocuk Nöroloji, Çocuk Nefroloji, İmmünoloji ve Radyoloji uzmanlarına ihtiyacının tamamlanması şeklindeki taleplerimizi görüştük. Bu taleplerimizin takibinde olacağız.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim