** Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuyla son buldu. 94. Yıl pastasını Vali Deniz, şehit yakınları ve gazilerle birlikte kesti.

YOĞUN KATILIMLI RESEPSİYON
Vali Ahmet Deniz'in ev sahipliğinde TP Kristal Park'ta düzenlenen ‘Cumhuriyet Resepsiyonu’ her kesimden yoğun katılımla gerçekleşti. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği resepsiyona Vali Deniz’in yanı sıra eşi Olcay Deniz,  Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkanı Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, Vergi Mahkemesi Başkanı Barış Çelik, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Baro Başkanı Av. Abdulhamit Çakan, Vali Yardımcıları, kamu kurum yöneticileri, askeri erkan,  STK ve meslek odaları temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları,  iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VALİ VE EŞİ KAPIDA KARŞILADI
Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, resepsiyona katılan davetlileri salon girişinde karşılayarak, vatandaşların bayramlarını kutladılar. Daha sonra salona geçen Vali Deniz eşi Olcay Deniz ile birlikte masaları tek tek dolaşarak, davetlilerle bir süre sohbet ederek, bayramını kutladılar.

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER
Cumhuriyet pastası kesim öncesinde kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Cumhuriyetin 94. kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade ederek, bu coşkunun her daim devam etmesi temennisinde bulundu. Vali Deniz, eşi Olcay Deniz şehit yakınları ve gazilerle birlikte Türk bayrağı desenli pastayı birlikte kestiler. Cumhuriyet resepsiyonu davetlilere pasta ikramının ardından sona erdi. (Barış Arslan-Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim