** MHP Batman 1. Sıra Milletvekili adayı Behçet Deniz, MHP İl Başkanı Mehmet Açık, daha önce açmayı planladıkları seçim lokalinin masraflarını dar gelirlilere gıda yardımına dönüştürdüklerini belirterek: “11 Ayın sultanı Ramazan’da seçim lokaline ayırdığımız bütçeyi dar gelirli aileler için yardıma dönüştürdük” dediler.

“İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ DÜŞÜNDÜK”
24 Haziran seçimleri öncesinde milletvekili adaylarının ilçe ve beldelerde gezisini sürdürdüğü Batman’da MHP il teşkilatı, seçim lokali için açtığı bütçeyi ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımına dönüştürdü. MHP Batman 1. Sıra Milletvekili adayı Behçet Deniz ile diğer adayların görüşleri doğrultusunda seçim lokali için ayrılan ödeneği dar gelirli aileler için gıda yardımına dönüştürdüklerini kaydeden İl Başkanı Mehmet Açık: “Tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere önümüzdeki hafta gıda kolilerini ulaştıracağız” dedi.

150 AİLEYE GIDA KOLİSİ
MHP Batman 1. Sıra adayı Behçet Deniz, seçim gezisi sırasında çok sayıda dar gelirli ailelerle karşılaştıklarını ifade etti. 11 Ayın sultanı Ramazan’da yardımlaşma ve dayanışmayı bir görev bildiklerini söyleyen Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: “İl Başkanı ve yönetimimizle bir araya geldik. Dar gelirliler dururken seçim lokaline ayıracağımız masrafı dar gelirli kardeşlerimize yardıma dönüştürdük. 150 Civarındaki gıda kolisini önümüzdeki hafta dar gelirli ailelere ulaştıracağız. Amacımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan ayında yanlarında olmayı hissettirmektir. 24 Haziran seçiminde lokal açmayıp, seçim propagandasını ilçe, belde ve köylerde sürdüreceğiz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim