**Batman’da görev yapan PTT çalışanları, iftar programında bir araya geldi. İftar programına katılan PTT Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canbolat: “Teknolojik dokunuşlarla PTT artık bir posta değil onun çok ötesinde” dedi.

“KREDİ VERMEDE BATMAN İLK SIRADA”
Posta ve Telgraf Teşkilatı Batman çalışanları, Mado’da düzenlenen iftar programında buluştu. İftar programına PTT Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canbolat, PTT Batman Başmüdürü Yılmaz Altunç ve çalışanlar katıldı. Programda konuşan Genel Müdür Yardımcısı Canbolat, PTT Başmüdürlükler arasında kredi vermede Batman’ın ilk sırada yer aldığını belirtti. Canbolat şöyle devam etti; “Ana hedefe giderken, PTT’nin tek vücut olarak hareket etmesi çok önemli. Geçmişteki tecrübelerimizle birlikte, teknolojik dokunuşlarla PTT artık bir posta değil, onun çok ötesinde. Dijital bankacılık, e-ticaret, banka sektöründe iddialı olmak üzere yeni alanlarda yeni öncü olma durumdayız.”

PAZARLAMA TİM’LERİ GELİYOR
Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canbolat, yeni süreçte teşkilat bünyesinde pazarlama timlerinin de görev yapacağına işaret ederek: “PTT’nin tüm hizmet kademeleri, çok iddialı ve takip edilen konumda. Batman PTT Başmüdürlüğü ekibiyle birlikte her ay rakamlara yansıtılma yönüyle bir önceki aydan daha ilerde. Sizlere destek olmak açısından PTT bank uhdesinde bir pazarlama timleri oluşturuyoruz. Tüm illerimizdeki Başmüdürlüklerimle hareket ederek, özellikle banka tarafındaki hizmetlerimizi ve eğitim kartı kullanılması konusunda yeni ortaya çıkardığımız uygulamaları sizlere tanıtmak ve sahada pazarlama konusunda sizlere destek olacak timler oluşturuyoruz. Bunu Ankara’da hayata geçirdik. Kademe kademe tüm Türkiye’ye yayacağız” diye konuştu. (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim