** Batman Petrolspor, kendisi gibi play-off mücadelesi veren rakiplerinin yenildiği haftada Elazığ Belediye’yi deplasmanda yenere,k çifte sevinç yaşadı. Petrol’ün golleri 34’te Uğur, 72’de ise Hasan Ahmet’ten geldi…


HER ŞEY PLAY-OFF İÇİN!

Batman Petrolspor’un play-off inadı sürüyor. Ligin dibindeki Elazığ Belediye’ye konuk olan Kırmızı-beyazlılar, 2-1’lik skorla geçerek play-off şansını sürdürdü. Elazığ Belediyesi Doğukent Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rüzgarı da arkasına alan Petrolspor, 34. dakikada Uğur Durmuş’la golü buldu; 1-0. Elazığ Belediyespor, bu gole üç dakika sonra penaltıdan Osman Şimşek’le cevap verdi ve ilkyarı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.


72’DE FÜZEYİ GÖNDERDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili olan Petrolspor, oyun kontrolünü eline geçirdi. Karşılaşmanın 72. dakikasında tecrübeli golcü Hasan Ahmet sahneye çıktı. Bu dakikada topu önünde bulan Hasan Ahmet, 35 metreden mükemmel bir vuruşla kaleciyi avladı; 2-1. Kırmızı-beyazlılar, golden sonra skoru korumasını bildi ve karşılaşma Petrol’ün galibiyetiyle sona erdi. Petrolspor, rakiplerinin kaybettiği haftada aldığı üç puanla puan sıralamasında üçüncü sıraya yerleşti.


YANAR: “HAK ETTİK”

Futbolcularını kutlayan Petrolspor yöneticilerinden Şahbettin Yanar, galibiyeti hak ettiklerini belirterek; “Futbolcularımızı verdikleri mücadeleden ötürü kutluyoruz. Saha zemininin bozukluğu, rüzgar ve yağmura rağmen galip gelmesini bilen bir ekibimiz oldu. Çarşamba günkü lider Düzyurt maçında taraftarımızın destekleriyle futbolcularımız kendilerine yakışan sonucu almaya devam edecektir. Play-Off’a kalmak için üstün çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi.


HAKEMLER: Kadir 6, Osman Karakaş 6, Barış Bakırcıoğlu 6

ELAZIĞ BLD: Ahmet 6, Osman 6, Faruk 6, Ercan 6 , Ali 5, Nurettin 5, İbrahim 6, Necat 5, Eren 6, Ali 5, İzzet 5,

B.PETROL: Süleyman 8, Bilal 8, Tugay 8, Ahmet 8, Aykut 8, Cihan 8, Mehmet 8, Emre 8, Uğur 8, Hasan 8, Yunus Emre 8

GOLLER: Dk. 34 Uğur, Dk. 72 Hasan Ahmet (Petrolspor), Dk. 36 (Pen) Osman (Elazığ Bld.)

Editör: TE Bilişim