**Kısa adı BESO olan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri yarın yapılacak. Kültür Merkezi salonundaki kongreye esnafları davet eden Başkan adaylarından Salih Kaplan: “Dört yılda bir yapılan seçimde esnafın mutlaka oyunu kullanması gerekiyor” dedi.

KONGRE, KÜLTÜR MERKEZİNDE
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda seçim heyecanı. Yeniden adaylığını açıklayan ve ‘Beyaz’ listeyle seçime girecek olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Salih Kaplan, esnafın oyunu kullanmasını istedi. 3.000’e yakın esnafın yarınki seçimde doğru kararı vereceğine inandığını belirten Kaplan: “Yönetimimizle 4 yıl içerisinde tasarrufa gittik. Mütevazi bir bütçeyle odamızı kurumlaştırdık. Bina ve araç alımı dışında da örnek çalışmalarımız oldu. Dini bayramlar da imkanlarımız ölçüsünde dar gelirlere yardım gerçekleştirdik. Odamız, sadece Batman’da değil bölgede örnek bir oda olarak seçildi. Örnek projeler nedeniyle Bakanlık müfettişlerince Odamız takdir edildi. Bu nedenle esnafın sandığa gelip oyunu doğru tercihten yana kullanacağından eminim” dedi.

“ŞEFFAF VE DÜRÜSTLÜK ÖNCELİĞİMİZ”
BESO Başkanı Kaplan’ın yönetiminde yer alan Abdullah Padir ise son 4 yılda yaptıkları çalışmaların herkesin tarafından takdir edildiğini dikkat çekti. Padir, şöyle konuştu: “Mevcut yönetim, Esnaf odasına önemli projeleri kazandırdığına inanıyorum. Bir kez daha yönetimimize yetki verilirse, esnafın bir kuruş parası boşa gitmeyecek ve gereksiz harcamaların önü kesilecek. Esnafa daha yakın olacağız. Uzak yakın demeden esnaf ziyaretlerine ağırlık vereceğiz. Dört yıllık sürede olduğu gibi yine odamızın ilkesi; şeffaf ve dürüstlük olacaktır. Yarın yapılacak seçimde tüm adaylara başarılar dilerken, esnafın doğru tercihi yapacağına inanıyoruz. Esnafları yarın ki kongrede sandık başında görmek istiyoruz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim