** Batman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Emin Çelik, 1 Nisan’da BATSO seçimlerinde oy kullanmak isteyen üyeleri uyardı. Çelik: “Bugün mesai bitimine kadar BATSO’ya borcu olan üyeler ödeme yapmadığı takdirde oy kullanamayacak” dedi.

“SEÇİMİN ŞEFAF OLMASI İÇİN

LİSTELER ASKIDA OLMALI”

1 Nisan’da yapılacak Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde oy kullanmak isteyen üyelerin listelerinin askıya çıkması gerektiğini belirten BATSO Meclis Başkanı Emin Çelik, üyelere uyarıda bulundu. BATSO Başkan adayı Osman Nasıroğlu ve ekibinin Oda’dan listeleri alamaması üzerine açıklamada bulunan Meclis Başkanı Emin Çelik: “BATSO seçimleriyle ilgili üyelerin listelerinin askıya alınması gerekiyordu. Borcu olan veya olmayan üyeler askıdaki listeden takipte bulunması gerekirken yönetim, listeleri asmayarak suç işliyor. Bugün mesai bitimine kadar BATSO’ya borcu olan üyeler ödeme yapmadığı takdirde oy kullanamayacak” dedi.

“MECLİS KARARI VAR AMA…”

Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şeffaf bir seçim olabilmesi için geçen hafta Perşembe günü aldığımız Meclis kararına rağmen üyeler bilgilendirilmemiş.  Seçime az bir süre kalmasına rağmen hala oy kullanacakların listesi adaylara verilmemiş. Normal şartlarda 8 Mart’ta aldığımız Meclis kararına istinaden en geç Pazartesi listelerin askıya asılması kararı almıştık. Ayrıca aday olacak bütün adaylara listelerin dağıtılması, seçimin şeffaf geçmesi için Meclis kararımız da var. Meclis kararına rağmen hala listeler dağıtılmadı. Bugün saat 17.00’ye kadar tüm üyelerin borcunun olup olmadığına öğrenmek için Ticaret ve Sanayi Odası’nda kontrol etmesi gerekir, aksi takdirde oy kullanamayacaklar.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim