** Bir süre önce Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Demir, gazetecilerle bir araya geldi. Demir: “Ortak amacımız; şirketi daha ileriye götürmek ve Batman’a daha faydalı hale getirmek” dedi.

GÜNLÜK PETROL ÜRETİMİ; 27 BİN VARİL
Türkiye Petrolleri Bölge Müdürü Mustafa Demir, Müdür Yardımcısı Tuncay Köse, Personel Müdürü Nizamettin Özdemir ve ünite amirleri ile birlikte gazetecilerle Kristal Park tesislerinde buluştu. Toplantıda konuşan Demir: “Ortak amacımız şirketi daha ileriye götürmek, Batmanımıza daha faydalı hale getirmek, şirketin önünü açmak ve Sayın Bakanımız ve Genel Müdürümüzün koyduğu hedefler doğrultusunda daha ileriye götürmektir. Hepimizin bu şirketle duygusal bağları var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi. Demir, Batman ve çevresinde günlük 26-27 bin varil arasında petrol üretiminin elde edildiğine de dikkat çekti.

GÖNÜLLÜ EMEKLİLİK 1 EKİM’E KADAR
Toplantıda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Demir: “Türkiye Petrolleri’nde şu anda zorunlu emeklilik diye bir şey yok. Gönüllü emeklilik var. 1 Ekim 2017 tarihine kadar gönüllülük esasına göre dilekçesini veren herkes emekli olabilir. ‘Herkesi emekli edeceğiz’ diye bir dayatma yok. Hepimizin bu şirketle duygusal bağları var. Dolaysıyla bu şirkete bir şey olduğu yok. Son 10 yılda Türkiye Petrolleri, devlete 7 Milyar dolar katkı sağladı” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim