BELEDİYE DE MAĞDUR

İki hafta önce yaşanan olaylarda trafik sinyalizasyon sistemi başta olmak üzere Turgut Özal bulvarında kaldırım, refuj, mevsimlik çiçek ve uyarı tabelaları hasar gören Batman’ın yerel yönetimi de mağdur durumda. Kentin kalbi konumundaki Turgut Özal Bulvarı ile çevresindeki bazı cadde ve sokaklarda hasarın boyutu yarım milyon TL’yi buldu.

SİNYALİZASYON SİSTEMİ ÇÖKTÜ

Akıllı kavşakta çöken sinyalizasyon sisteminin ihalesi ise bugün yapılacak. Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, ihale sürecini hızlandıracaklarını söyledi. Özdemir şöyle konuştu: “Kentin merkezi olan güzergahta sinyalizasyon şebekesinin eski sisteme kavuşması için ihale işlemlerini hızlandırdık. Sadece sinyalizasyon sisteminde hasarımız 90 bin TL civarında.”

ÖZDEMİR, SAHALARDA

Kobani sınırından dönen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, Eşbaşkan yardımcıları ile birlikte sahaları denetledi. Çukurların oluştuğu cadde-sokaklarda asfalt yama çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Eşbaşkan Özdemir: “Kış bastırmadan asfalt yama çalışmaları devam edecek. Ekiplerimiz kentin dört bir yanında eksiklerin olduğu yerlerde gerekli çalışmaları sürdürecek” dedi.


ÜNİTELERDE DEĞİŞİKLİK

Belediye’de ünite müdürlerinin değişikliğine yönelik çalışmalarının da son aşamaya geldiğini anımsatan Eşbaşkan Sabri Özdemir, şöyle devam etti: “Eşbaşkanımız Gülistan Akel’in gelişiyle birlikte ünite müdürlerine yönelik değişiklikleri netleştireceğiz. Strateji planımızda yol haritamızı belirlemiştik. Şimdi hedefimiz ünite müdürlerine yönelik değişiklikleri bir an önce gerçekleştirmek.”

Editör: TE Bilişim