**Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş, 32. Yayın yıldönümünde yazar, muhabir ve çalışanlarıyla bir aradaydı. Batman Çağdaş emekçileri, yeni bir yayın yılına daha ‘merhaba’ dedi. 


BATMAN’IN İLK GÜNLÜK GAZETESİ

Hafta başında 32. Yayın yılına ‘merhaba’ diyen Batman Çağdaş yazar, muhabir, çalışanlar, aileleriyle birlikte yeni bir yayın yılının daha heyecanını yaşadı. Önceki akşam Luqqa cafede Batman Çağdaş ailesi, 32. yıl yemeğinde buluştu. Gazetemiz yöneticileri Nedim Arslan, Arif Arslan, Barış Arslan, yazar ve muhabirlerimizin de söz aldığı yemekte Batman Çağdaş’ın ‘dünü ile bugün’ünü konuştu.


“ÇAĞDAŞ, İLKESİNDEN ÖDÜN VERMEDİ”
Nedim Arslan’ın konuşmasının ardından söz alan Yazı işleri Müdürümüz Arif Arslan, 32 yıldır petrol kentini aydınlatan Çağdaş’ın doğru ve tarafsız haberlerle kamuoyuna yön verdiğini ifade etti. Yayın politikalarının dün olduğu gibi bugün de aynı yolda devam ettiğini söyleyen Arslan: “Çağdaş 32 yıldır değişmedi. Her gün kentin gündemini işyeri ve evlere taşıyan Çağdaş, bugün yeni bir yayın yılını daha emekçi, yazar ve muhabirleriyle birlikte kutluyor. Gazetemizin kurucusu merhum Enver Arslan’ın ilkeleriyle bu gazete Batman geleceğine ışık tutmaya devam ediyor” diye konuştu.


YAZAR VE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR
Gazetemiz imtiyaz sahibi Nedim Arslan ve Editörümüz Barış Arslan, konuşmalarında gazete yazarları, muhabir ve çalışanlara teşekkür ederek şöyle konuştular: “Batman Çağdaş marka olmuşsa; bu yazar ve emekçilerinin fedakarlıklarıyla gerçekleşmiştir. Çalışanlarımızın katkılarına teşekkür eder, hep birlikte nice başarılı yıllar yaşamayı arzu ediyoruz. Petrol kentinin duayen gazetesi olan Çağdaş’ı, el-ele-gönül gönül’e nice 32. yıllarla buluşturmak istiyoruz.” Öte yandan Luqqa cafe işletmecisi Serdar Alan ise Batman’ın ilk günlük gazetesinin ailesini ağırlamaktan keyif duyduklarını ifade ederek; “Batman’ın gelişimine sağladığı katkılarıyla bilinen Çağdaş’ın 32. yıldönümünü kutlar, başarılarının devamını dileriz” dedi.



Editör: TE Bilişim