** TÜMSİAD Batman Şubesi yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Osman Nasıroğlu’nu destekleme kararını basın toplantısıyla duyurdu. TÜMSİAD Şube Başkanı Kamil Biçici: “İlimize daha iyi hizmet edeceğine inandığımız Osman Nasıroğlu’na BATSO seçimlerinde tam destek vereceğiz” dedi.

TÜMSİAD’TAN DESTEK
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şubesi, 1 Nisan’da yapılacak Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimlerinde ‘Batman İçin Birlik Grubu’ adayı işadamı Osman Nasıroğlu’na tam destek vereceklerini açıkladı. Mado Cafe’de düzenlenen basın toplantısına TÜMSİAD Şube Başkanı Kamil Biçici, yönetim kurulu üyeleri, Osman Nasıroğlu ve ekibi katıldı. Desteğe teşekkür eden Nasıroğlu: “Bir aydan beri çeşitli toplantılar düzenledik. Fakat bugünkü toplantının ayrı bir önemi var. 15 Temmuz’da tavrını net bir şekilde belirleyen, ülkemizin geleceği için elini taşın altına koyan TÜMSİAD ve yönetim kadrosunun da bizim yanımızda yer alıp destek vermelerinden dolayı mutluyuz” dedi.

“EKONOMİYE YÖN VERECEĞİZ”
BATSO Başkan adayı Nasıroğlu, şöyle devam etti: “Birçok projemizin yanı sıra seçimden sonra da hepimiz bu ülkenin geleceği ve ekonomisi için elimizi taşın altına koyacağız. BATSO’nun 21 meclis üyesinden 15’i şuan bizimle hareket ediyor. İnşallah birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağız.. Seçim günü yetki belgesi almak konusunda kargaşa oluşmaması için son güne bırakmadan, 2 veya daha üstü yetkilisi olan şirketler biran önce BATSO’dan yetki belgelerini almalılar. Şahıs firmaları sadece kimlikleri ile oy kullanabilirler.”

“BATMAN’IN GÜÇLÜ BİR ODA
YÖNETİMİNE İHTİYACI VAR”
TÜMSİAD Şube Başkanı Biçici ise üyeleriyle yaptıkları istişareler sonrası Nasıroğlu’nu desteklediklerini belirterek: “Bir ilin ekonomik gelişmişlik düzeyi o ilin ticaret odasına bağlı üye sayısı ve üyelerin sahip olduğu kapasite ile ölçülür. Ticaret odaları aynı zamanda kalkınmanın, istihdamın ve sosyal gelişmenin lokomotifidir. Ticaret ve sanayide öncü rol oynayan bu odaların ekonomik gücü ve temsil kabiliyetleri, aynı zamanda ilin yerel yönetimlerin ve merkezi hükümetin iktisadi planlamalarında ana belirleyici rolü üstlenmesine neden olur. Ticaret ve sanayi odasının yetkileri sorumlulukları ve gücü oldukça büyük ve bir o kadar da önemlidir. Tüm bu gücün ilimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın lehine kullanılması halinde şehrin ekonomik kalkınmışlık seviyesinde büyük ilerlemeler sağlayacaktır. Üyelerimizle yaptığımız istişareler sonucunda ilimize daha iyi hizmet edeceğine inandığımız Osman Nasıroğlu’na ve dolayısıyla turuncu gruba, Oda seçimlerinde tam destek vereceğiz” diye konuştu. (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim