** Geçtiğimiz aylarda tadilata alınan Batman Öğretmen Evi binası’nda sona gelindi. Şubat ayında tamamlanması hedeflenin yeni bina ve çevre düzenlemesiyle Öğretmen Evi, modern bir kimliğe bürünecek.

HEM GÜÇLENDİ HEM DE MODERNLEŞTİ
Türkiye genelinde mahkeme kararıyla güçlendirilme kararı alınan öğretmen evleri arasında yer alan Batman Öğretmen Evi’nin yapımı son aşamaya geldi. Kurum Müdürü Şehmuz Önlü, öğretmen evinin yenilenen yüzü ile Türkiye’nin en iyi hizmet veren kurumları arasında yer alacağını söyledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Önlü: “Kurumumuzun peyzajı bittikten sonra inşallah Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Batman Özel İdaresi,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kütür Turizm Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün katkıları ile Batman’a güzel bir eser kazandırmış olacağız. Kurumumuz ülke genelinde verilen bir mahkeme kararı ile deprem güçlendirmesi nedeniyle tadilata girmiştir. Bizde bu deprem güçlendirmesini fırsat bilerek kurumsal bütçemizden eksikliklerimizi tamamlama çalışması içirişindeyiz. Kurumumuzda mevcut 65 odadan 28 odamızı yenileme fırsatı bulmuştuk. Bu tadilat dolayısı ile geri kalan tüm odalarımızı tefrişatı ile beraber yeniliyoruz” dedi.

ENGELSİZ KURUM
Önlü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bodrum katı, teras katı, bay ve bayan tuvaletleri, mescitleri, bebek odasını, bahçe peyzajlarını yapıyoruz. Merkezi klima sistemlerini, kartlı kapı sistemleri, güvenli internet sistemi, Yangın merdiveni ve yangın alarm sistemlerini kuruyoruz. En önemlisi engelli bireylere yönelik ‘Engelsiz Kurum’  çalışmalarını yapıyoruz. Kurumumuz sadece Batman’ın değil, ülkemizin yüz akı olacaktır. En fazla altı ay içinde Türkiye’nin en iyi hizmet veren öğretmenevi konumuna getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. En uygun fiyata en iyi kalite anlayışı ile model olmaya çalışacağız. Profesyonel ve tecrübeli bir kadro ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tadilat süresince tüm personellerimizi çeşitli eğitimlerden geçiriyor, daha iyi bir anlayışla hizmet vermeleri için çabalıyoruz.  Kurumumuzu 16 Şubat tarihinde yeniden hizmete açmayı planlamaktayız.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim