*İlk mitingini bugün Batman’ın Sason ilçesinde başlatacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, gezisi öncesinde CHP Sason Belediye Başkanı ve Başkan adayı Cuma Uçar, açıklama yaptı. Uçar, “İlçeme yeni dönemde önemli projelere imza atmak için aday oldum” dedi.

KILIÇDAROĞLU BUGÜN SASON’DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye genelinde ilk mitingi bugün Batman’ın Sason ilçesinden başlatacak. Batman Hava limanına saat 13.00’te gelmesi planlanan Kılıçdaroğlu’na CHP İl teşkilatı karşılama hazırlıklarını tamamladı. Hava limanındaki karşılaşmanın ardından Sason’a gidecek olan Kılıçdaroğlu, ilçe meydanında partililere seslenecek. Otel Turhan’da basın toplantısı düzenleyen  CHP Sason Belediye Başkan adayı Cuma Uçar, yeni dönemde de ilçesine sosyal kültürel ve yaşamı kolaylaştıracak bir dizi proje hazırladığını söyledi. Uçar’ın basın toplantısına CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Sason eski Belediye Başkanlarından İrfan Arslan, Salih Avcı ve partililer katıldı.

“KARDEŞ BELEDİYE PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

CHP Sason Belediye Başkan adayı Uçar, ilçesine yeni projeleri kazandırmak için yeniden aday oldum belirtti. Başkan Uçar, şöyle devam etti: “Batıdaki belediyelerimizin desteğiyle kardeş belediyelerle ilçemize yeni projeler kazandıracağız. Çağdaş, yaşanabilir ve elit bir Sason için sanatsal, kültürel ve yaşamı kolaylaştıracak birçok projelerimizi gerçekleştirmek adına halkımızla istişare edip projelere son şekli vereceğiz.” CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar ise, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu coşkuyla karşılayacaklarını belirterek, “Batman limanındaki karşılaşmanın ardından Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu Sason’da halka hitap edecek. Akşam saatlerinde de Batman’da kanaat önderleriyle biur araya gelecek” dedi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim