*Özel Farabım hastanesinde çalışan Dâhiliye uzmanı 40 yaşındaki Dr. Murat Atabay, önceki gece halı saha maçı sonrasında dinlendiği evinde kalp krizi geçirdi. Dr. Atabay, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

HALI SAHA MAÇLARININ TUTKUSUYDU

Aslen Ankara-Haymana’lı ve bekar olan Dahiliye uzmanı Dr. Murat Atabay, kalbine yenik düştü.  8 Yıldır Batman’da özel bir hastanede görev yapan Dr. Murat Atabay, önceki gece halı sahada arkadaşlarıyla halı saha maçı oynadı. Sık sık halı saha maçı oynadığı ileri sürülen Atabay, maç bitiminde evine çekildi. Gece yarısı gögsünden rahatsızlanan Dr. Atabay, kaldırıldığı Batman Bölge Devlet hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MESAİ ARKADAŞLARI YASTA

Görev yaptığı Farabim Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Saadet Kılıç, arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirtti. Dr. Kılıç şöyle konuştu;  “Doktor arkadaşımız, arkadaşlarıyla halı sahada maç yaptıktan sonra evinde rahatsızlık geçirince. ambulansla Bölge Devlet hastanesine kaldırıldı. Önce arkadaşlarımız müdahale etti. Daha sonra Bölge Devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uzun süredir birlikte çalıştığımız değerli bir meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Herkesin sevgi, saydığı ve çalışkan bir doktordu. Fırsat buldukça arkadaşlarıyla halı saha maçı yapardı. Ailesinin acısı paylaşıyoruz. Mekanı cennet olsun.”

Editör: TE Bilişim