*İki gün üst üste THY’nin Ankara ile İstanbul seferlerini düzenleyen uçakların arızalanması, dün de F-16 askeri uçağın inişi sırasında piste yaptığı tahribat yüzünden seferler iptal edildi.

YOLCULAR ŞAŞIRDI

Batman hava limanında üç gündür ikisi THY, bir de askeri uçağın arızalanması yüzünden seferlerin düzenli yapılmaması yolcuları zor durumda bıraktı. İki gün önce fırtına nedeniyle Batman-Ankara seferi rötarlı yapılabilmişti. Önceki akşam da THY’nin İstanbul-Batman uçağının teknik bir arızadan sefer yapmaması yolcuları sıkıntıya sokmuştu. Dün sabah da seferlerin geçici bir süreyle durdurulmasına yolcular inanmak istemedi.

KALKIŞLAR DURDURULDU

Batman Havalimanı'nda F-16 tipi askeri uçağın inişi sırasında pistte yaptığı tahribat nedeniyle meydandaki hava trafiği iniş ve kalkışlara durduruldu. Sabah saatlerinde Batman Havalimanı'na inen F-16 tipi askeri uçağın piste inişi sırasında lastiğinin yaptığı tahribat nedeniyle uçak seferleri durduruldu. Olay nedeniyle Türk Hava Yolları'nın Batman'dan İstanbul'a 08.30'da kalkması gereken uçak, yolcularını almasına rağmen kalkış yapamadı.

Editör: TE Bilişim