**AK Parti Beşiri eski ilçe Başkanı ve Oğuz köy muhtarı Davut Apaydın, kırsalın hizmet görmediğini söyledi. Beşiri ilçesine bağlı köy yollarının çukurlardan geçilmediğini belirten Apaydın; “Başkanlık dönemimde Beşiri kırsalı hizmet gördü. Şimdi hizmetin ‘h’si yok” dedi.
“HİZMET GERCÜŞ’E KAYDI”
Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Oğuz (Şımız) köy muhtarı ve AK Parti Beşiri eski ilçe Başkanı Davut Apaydın, köy yollarının köstebek yuvasını andırdığını söyledi. Oğuz-Alaca-Yalınkavak köy yolları ile çevredeki birçok yerleşim güzergahının çukurlardan geçilmediğini belirten Apaydın; “Başkanlığım dönemimde Beşiri’nin köy yolları hizmet gördü. Şimdi ise yollardan traktörler bile geçemez durumda. Daha önce Batman’ın Kozluk ve Sason köyleri hizmet görüyordu. Şimdi ise hizmet tamamen Gercüş kırsalına kaymış durumda” diye konuştu.
“KİMSEYE ULAŞAMIYORUZ”
Apaydın, sözlerini şöyle sürdürdü; “Başkanlığım dönemimde Beşiri ve İkiköprü Belediyesi ile iki Meclis üyeliğini BDP’den almayı başarmıştık. Fakat Başkanlığı bıraktıktan sonra BDP, bu yerleri tekrar aldı. Bu işte katkımız ne kadar olduğunu son seçim belgelemiştir. AK Parti Beşiri’de erimeye devam ediyor. Kırsal alana hizmetlerin yansıması için başvurmadığımız yer kalmadı. Fakat ulaşmak istediğimiz ilgili ve politikacılar telefonlarımıza çıkmıyor.”

Editör: TE Bilişim