** Hüda-Par’ın Batman mitingine katılan Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partililere seslendi; “Kirli olan siyasetin içindekilerin tavır ve davranışlarıdır. Çalarken az da olsa hizmet yapana millet rahmet okur hale geldi.”

HÜDA-PAR’IN MİTİNGİ

Hüda-Par’ın mitingi hafta sonu Basın kavşağında düzenlendi. Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Hüda-Par Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök, kalabalık kitleye mesajlar verdi. Kirli siyaseti temizleyeceklerini belirten Yapıcıoğlu: “Halkımızın yüzde doksan dokuzu Müslüman olan bu millete her zaman ‘Siyasete çıkmayın, meydanlarda konuşmayın. Siyaset kirlidir, girerseniz kirlenirsiniz’ dediler. Haklıydılar. Siyaset değildi ama kirli olan. Kirli olan siyasetin içindekilerin tavır ve davranışlarıdır. Çalarken az da olsa hizmet yapana millet rahmet okur hale geldi. Milleti bu hale getirdiler. Bizler siyasete girecek ve temiz insanların sayısını arttıracak ve siyaseti temizleteceğiz. Kimler kendi menfaati için sizleri kandırmak isterse ona inanmayın. Bu toplumu birbirine düşürmeye çalışanlar, bu topluma en büyük düşmanlığı yapanlar ve ihaneti edenler onlardır” dedi.

GÖK: “5 YIL KAYBETMEYİN”
Hüda-Par Belediye Başkan adayı Aydın Gök ise referanslarının İslam olduğunu söyledi. Gök, sözlerini şöyle sürdürdü: “Siyaset anlayışımız İslam’dır, yönetim anlayışımız İslam’dır, muhalefet anlayışımız İslam’dır. Hizmet anlayışımız da İslami olacaktır inşallah. Yönetim anlayışımız İslami olacak. Kesinlikle partizanlık, tarafgirlik yapmayacağız. Bir itfaiye eri anlayışıyla çalışacağız. Biz belediyelere yetim malı gibi sahip çıkacağız. ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ Hadisini tekrar astıracağız. Üç dönemdir derdinize çare olmadıkları gibi sıkıntılarınızı daha da artıran insanlarda ısrarcı davranmak ne kadar doğru olur. İkincisi, hiç biriniz evinizin anahtarını, işyerinizi veya kasanızı akrabanız da olsa, kardeşiniz de olsa bir hırsıza bir dengesize teslim eder misiniz? Peki, Allah aşkına hepimizin, çoluk çocuğumuzun maddi ve manevi geleceğinin anahtarlarını nasıl kendi irademizle dürüst olmayanlara rahatlıkla teslim edebiliyoruz. 30 Mart günü, 5 dakika düşünün 5 sene kaybetmeyin.”

Editör: TE Bilişim