**Batman’ın Gercüş ilçesinde hafta başında muayene için geldiği Batman’da kayıplara karışan 4 çocuk annesi 35 yaşındaki Selda Yavuz, dün öğle saatlerinde evine döndü. 
HER YERDE ARANIYORDU
Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Pınarbaşı mahallesinde oturan 4 çocuk annesi 35 yaşındaki Selda Yavuz, 4 gün aradan sonra evine döndü. Batman Emniyet Müdürlüğü ile Cumhuriyet Savcılığına başvuran Yavuz ailesi, dün öğle saatlerinde eve gelen Selda Yavuz’la adeta bayram havası yaşadı. Her yerde arandığı sırada kendiliğinden eve gelen Yavuz, dört çocuğuna sarılarak hasret giderdi. 
“TANSİYONUM DÜŞTÜ, KENDİMDE DEĞİLDİM”
Pazartesi günü özel bir hastanede muayene olduktan sonra cep telefonuyla eşine; “Öğle sonrası tahlil sonuçlarımı alıp eve döneceğim” dedikten sonra kayıplara karışan 9 aylık hamile Selda Yavuz; “Hastaneden çıktıktan sonra tansiyonum düştü, yere yığıldım. Kimliğimde üzerimde değildi. Önce beni Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine, ardından Diyarbakır Devlet hastanesine kaldırdılar. 2 Gün süreyle Diyarbakır’da kaldım. Hala kendime gelemedim. Bilincim yerine geldikten sonra beni evime götürmelerini istedim. Evime döndüğüm için mutluyum” dedi. 

Editör: TE Bilişim