*Önceki dönemde Kozluk Belediye Başkanlığı yapan AK Parti Belediye Başkan adayı Veysi Işık, kaldıkları yerden hizmete devam edeceklerini belirtti. Başkan adayı Işık; “Kozluk’a yönelik yeni vizyon projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.  

“KOZLUK’U YENİDEN İHYA EDECEĞİZ” 
AK Parti’nin Batman’da yaptığı aday tanıtım toplantısının ardından açıklama yapan AK Parti Kozluk Belediye Başkan adayı Veysi Işık, ilçeye yönelik yeni vizyon projelerinin olduğunu söyledi. Alt yapı sorununun büyük bölümünün çözüldüğü 26 bin nüfuslu Kozluk’ta 28 mahalleye de eşit şekilde hizmetleri yayacaklarını belirten Başkan adayı Veysi Işık, şunları kaydetti; “Her şeyden önce Kozluk’ta kaldığımız yerden hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. İlçede yapacağımız yeni vizyon projelerimiz var. Milletvekilimiz sayın Ferhat Nasıroğlu’nun desteğiyle Batman’ın büyük ilçesi olan Kozluk’un hizmetlerden daha fazla yararlanması için de ne gerekiyorsa da uğraş vereceğimizden ilçe sakinlerimizin endişesi olmasın. Alt yapı sorunlarının büyük bölümünün çözüldüğü Kozluk’u yeniden ihya edeceğiz.” 

Veysi Işık1

“BİRİKEN SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”
Seçim startını hafta sonu verdiklerini belirten AK Parti Başkan adayı Işık, şöyle devam etti; “Aday tanıtım toplantısının ardından seçim çalışmalarımıza start verdik. İlçemizdeki tüm mahallelere yönelik gezi programlarımızı düzenliyoruz. Batman’ın büyük ilçesi olan Kozluk’un biriken bazı soruların çözümü için de elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Kozluk’un ihtiyaç duyduğu Küçük Sanayi Sitesi’nin yapımına 5 yıl önce başlamıştık. Şimdi de gerekse bu sitesinin büyütülmesi gerekse de diğer sorunları çözmeye hazırız. Kozluk’ta yeşil alan sayısını da yine biz arttırmıştık. Kısacası kaldığımız yerden hizmetlerimize, ilçe halkımızın desteğiyle devam etmek istiyoruz.”   

Muhabir: RECEP AKIN