"HİZMET YOLCULUĞUNA ÇIKTIK"
AK Parti Sason Belediye Başkan adayı Muzaffer Arslan, Sason İlçe Başkanı Avni Yıldırım ile birlikte seçim kampanyasını sürdürüyor. İlçede ev ve işyerlerine yönelik ziyaretleri sıklaştırdıklarını belirten AK Parti Sason İlçe Başkanı Avni Mutlu, görev verildiğinde önceki dönem Belediye Başkanlığı yapan Muzaffer Arslan’ın, kaldığı yerden hizmetlere devam edeceğini ifade etti. Sosyal tesisler ağırlıklı projelerin hayata geçirileceğini kaydeden Yıldırım: “Sosyal medyada partimizden istifaların olduğuna dair haberler asılsızdır. Seçim kampanyamızı ilçemizin dört bir yanına yayıyoruz. Halkımızın bize gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


“SASON HİZMETİ HAK EDİYOR”
11 Bin 100 nüfuslu Sason’da birlik, beraberlik ve kardeşlik sloganıyla seçim kampanyasını yürüttüklerini belirten Başkan adayı Arslan: “Geçmişten günümüze Sason kardeşlik ve kültürel farklılıkların buluşma noktasıdır. Sason’umuzda yaşamını sürdüren herkesle birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde daha yaşanılabilir bir kent için hizmete hazırız. Biz bu farklılıkları zenginliğe çevirerek, beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.
“HİZMET YOLCULUĞUNA ÇIKTIK
Başkan adayı Arslan, şöyle devam etti: “Memleketimize ve ilçemize hizmet için bir yolculuğa çıktık. Hizmet sevdamızla hiçbir zaman davamızdan kopmadık. Şimdi yeniden doğup, büyüdüğümüz kente hizmet etme fırsatına nail olduk. İnşallah ilçe sakinlerinin destekleriyle 31 Mart’ta seçimlerden başarıyla ayrılıp dürüstlüğü, kararlılığı ve güvenilirliği ilke edinerek çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu kente hep birlikte hizmet edecek, daha da yaşanılabilir kılacağız.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim