**Güney Raman çevre yolundaki 80 dönümlük alanda yapılması kararlaştırılan 400 yataklı hastaneye tahsis edilen arsa işlemleri Belediye tarafından tamamlandı.
TEMELİ YAKINDA ATILACAK
Yeni şehir stadı yakınındaki 80 dönümlük arazinin yeni şehir devlet hastanesine tahsis edilmesinin ardından Belediye, imar düzenleme çalışmalarını son aşamaya getirdi. Vali Ahmet Deniz, 2017’nin sağlık yatırımlarının başında yer alan yeni şehir hastanesine tahsis edilen 80 dönümlük arazi için Belediye’nin gerekli çalışmaları tamamladığını ifade etti. Vali Deniz, şöyle konuştu; “Yakın bir tarihte yeni hastanemizin temelini atacağız. Belediye arsa ile ilgili tüm çalışmaları tamamladı.”



HASTANE ARSASI HAZIR
Yeni Şehir hastanesine yapılacağı alana son kez buğday ekiminin yapıldığını belirten Erköklü Köy Muhtarı Metin Tatsız: “Petrolkent mahallesi ile yeni şehir stadı arasındaki 125 dönümlük alanın 80 dönümü yeni hastaneye ayrıldı. Güney Raman çevre yolu ile direkt bağlantısı olacak yeni hastane bitişiğinde AFAD tesisleri ve Milli Eğitim’in yeni yatırımları da bekleniliyor. Trafik sorunun olmadığı bölgedeki mahalleler ile çevredeki yerleşim birimleri de yeni hastaneden yararlanacak. Son kez bu alana buğday ekimi yapıldı. Hasad mevsiminin ardından yeni hastanenin temeli bu alana atılacak” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilişim