*Batman ile Bursa arasında gönül köprüsü projesi kapsamında Batman’a konuk olan Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, partililere konuştu. Müezzinoğlu: “Bugün dünya ve özellikle İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı var” dedi.

BURSA-BATMAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ
Beraberinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Batman’da AK Parti il teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, özellikle İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının sürdüğünü söyledi. Batman-Siirt çevre yolundaki bir düğün salonunda partililerle birlikte oruç açan Müezzinoğlu, şöyle konuştu : “Bugün dünya ve özellikle İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı var. Dikkat ederseniz, kan ve gözyaşı akıtanlar esasında bu milletin ve ümmetin medeniyetinden rahatsız olanlardır. Millet kardeşliğini güçlendirirse, ümmet kardeşlik duygularını güçlendirirse böl, parçala, yut veya ayrıştır, çatıştır ‘sende seyret’ diyenlerin oyunu bozulacaktır. Bursa-Batman gönül köprüsü, önümüzdeki günlerde ziyaretlerle sürecektir. Çünkü biz birlikte büyük bir milletiz. Büyük bir millet olmanın en güzel fotoğrafı çok minyatür de olsa işte Batman’da en güzel göstergesidir.”



“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Aramıza fitne, fesat sokmak isteyenler ne yazık ki birilerini maşa olarak kullanıyorlar. Mahallelerimize, sokaklarımıza ve köylerimize indirilerek hatta sokaklarımıza çukurlar kazarak, mayınlar döşeyerek, gençlerimizin geleceğini karartarak bu milletin ve ümmetin geleceğiyle oynamak istiyorlar. Ama buna biz fırsat vermeyip, bunlara Batmanlı kardeşlerimin fırsat vermediğini ve vermeyeceği son derece net ve açıktır. Batmanlı kardeşlerimize gönül dolusu teşekkür ediyorum. Sizleri gönülden alkışlıyorum. Batman’ın ve  bölgenin kaderine, geleceğine çocuklarımıza ve gençlerimize hep beraber sahip çıkacağız. Birlikte yarınlarımızı güçlü inşaa edeceğiz.” Öte yandan Aydınkonak Mahallesindeki İrfan Erkek Yatılı Kuran Kursu ile AK Parti il binasını ziyaret eden Müezzinoğlu, önceki gece geç saatlerde özel uçakla Batman’dan ayrıldı.





Editör: TE Bilişim