Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı 3 Bin nüfuslu Bekirhan Belde Belediye Başkanı Zeki Demir, yaz mevsiminde tatil yapmıyor. Belde’nin cadde ve sokaklarına serilen parke taşı ve asfalt için küreği elinden düşürmeyen Başkan Demir: “İşçilerle çalıştığımda mutlu oluyorum” diyor.

“BELDENİN HİZMETKARIYIM”
Çalışma mevsiminde daha çok işçilerle birlikte altyapı hizmetlerinde çalışan Bekirhan Beldesi’nin Bağımsız Belediye Başkanı Zeki Demir, ‘Gerek asfalt, gerekse de parke taşı serim çalışmalarında işçilerle birlikte elime kürek alınca mutlu oluyorum. Başkan değil, beldemin hizmetkarıyım’ diyor. 3 Bin nüfuslu beldede Eylül ayına kadar Yapraklı, Turgut Özal, Adnan Menderes, Gürpınar ve Ortaçağ mahallelerinde içme suyu, kanalizasyon şebekesi, kaldırım düzenleme, parke taşı ve asfalt serimi çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Demir: “Sabah erken saatlerde makama değil, çalışmanın olduğu bölgelere gidip işçilerle birlikte çalışıyorum. Bundan da keyif duyuyorum” dedi.

“İMKANLARIMIZ KISITLI AMA…”
14 İşçi ve memurun görev yaptığı Bekirhan beldesinde kısıtlı imkanlarla çalıştığını ifade eden Demir, şöyle devam etti: “İmkanı sınırlı olan ender belediyelerden biriyiz. Bekirhan’da kesinlikle mahalleler arasında ayırım yapmıyoruz. Her mahalleye eşit hizmet götürüyoruz. Bu yılın sonuna kadar altyapının büyük bölümünü tamamlayacağız. Önemli yol güzergahında olduğumuz için beldemizin eksikliklerini gideriyoruz. İmkanlarımız kısıtlı olsa da birçok soruna çözüm bulduk. Bekirhan her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Bizden beklenilen hizmetleri veriyoruz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim