*Özel bir firmaya ait depo inşaatında meydana gelen iş kazasında 1 kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı. İşçileri, prefabrik çatının üzerine taşıyan vincin halatı koptu. Yere feci şekilde düşen 48 Yaşındaki 8 çocuk babası Ömer Yakar, olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer işçi de dengesini kaybedip, inşaattan düşerek yaralandı.


KAZANIN BÖYLESİ
Batman Beşiri yolu üzerindeki Organize Sanayi Bölgesi yakınında yapımı süren özel firmaya ait depo inşaatında meydana gelen iş kazasında 48 yaşındaki Ömer Yakar, yaşamını yitirdi. Talihsiz kaza, dün sabah 08.00 sıralarında meydana geldi. Depo inşaatında beton bloklarının montajında çalışan iki işçiden biri yaşamını yetirdi. İşçileri inşaatın üzerine taşıyan vincin halatının kopmasıyla 48 yaşındaki Ömer Yakar, yere düştü. Vinç kaldıracının da üzerine düştüğü Yakar, olay yerinde hayatını kaybetti.



BİR İŞÇİ DE YARALI
Kazada arkadaşının düştüğünü gören Metin Eroğlu da dengesini kaybederek yere düştü. Yaralı Eroğlu, olay yerine 112 acil ambulansı ile özel hastanede ameliyata alındı. Kazada hayatını kaybeden  8 çocuk babası Ömer Yakar, Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın meydan geldiği depo inşaatında Jandarma inceleme yaparken, Cumhuriyet Başsavcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



AYDINKONAK’TA TOPRAĞA VERİLDİ
8 Çocuk babası Ömer Yakar’ın cenazesi Aydınkonak (Korike) mezarlığında ailesi ve kalabalık bir topluluk tarafından toprağa verildi. Görme engelli çocuğunu tedavi ettirmek için sık sık Ankara-Batman arasında mekik dokuyan talihsiz baba Yakar’ın iş kazasında yaşamını yitirmesi yakınlarını yasa boğdu. Aydınkonak mahallesinde oturan Yakar ailesinin maddi sıkıntılar yaşadığı öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim