** Batman ve Sason ilçesine bağlı Yanıkkaya köyünde bir gün arayla iki baba, yaşamına son verdi. Biri av tüfeğiyle diğeri ise tabancayla intihar etti.

TANINAN MÜTEAHHİTTİ
Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden 5 yıl önce emekli olduktan sonra inşaat sektöründe yap-sat ve emlakçılık yapan 55 yaşındaki Mehmet Şirin Çelebioğlu, dün sabah bürosunda canına kıydı. Akyürek mahallesindeki Ticaret Sanayi Odası zemin katındaki bürosuna erken saatlerde giden Çelebioğlu, henüz bilinmeyen bir nedenle kafasına dayadığı tabancasıyla yaşamına son verdi. Mersin ve Batman’da bir süredir müteahhitlik yapan Çelebioğlu’nun intiharı, yakınlarını yasa boğdu. Evli ve 6 çocuk babası Çelebioğlu, ikindi saatlerinde Batman’ın İkiztepe mezarlığında yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri intiharla ilgili soruşturma başlattı. 



YANIKKAYA’DA İNTİHAR
Batman’ın Sason ilçesine bağlı Yanıkkaya (İsmailka) köyünde Pazar günü 50 yaşındaki 8 çocuk babası Selahattin Kartal, av tüfeğiyle hayatına son verdi. Çiftçilik yaptığı öğrenilen Kartal, kimsenin evde olmadığı sırada girdiği odasında av tüfeğini çenesine dayayıp canına kıydı. Jandarma ekipleri, intiharla ilgil soruşturmayı sürdürüyor. Kartal, köy mezarlığında toprağa verildi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim