BU KAVŞAĞA DİKKAT
Kazasız günün geçmediği Turgut Özal Bulvarı Dörtyol kavşağında dün sabah meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kaza sabah 07.30 sıralarında Dörtyol kavşağında yaşandı. Organize Sanayi bölgesine işçi getiren Fesih Coşkun yönetimindeki 72 EF 900 plakalı minibüse, kırmızı ışık ihlalinde bulunduğu iddia edilen Seyithan Elçi yönetimindeki 73 DE 749 plakalı özel oto çarptı. Şırnak’ın Cizre ilçesinden Batman’a hasta getiren özel otodaki bir kişi yaralandı.


ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ
Dörtyol kavşağında dün sabah meydana gelen kazada arkadan minibüse çarpan Seyithan Elçi yönetimindeki 73 DE 749 plakalı özel otonun ön bölümü hasar gördü. Kavşak kısa süreli trafiğe kapandı. Trafik ekipleri ve çekici, hasarlı araçları kavşaktan kaldırdı. Cizre’den hastasını Batman’a getirdiği sırada önündeki minibüse çarpan Seyithan Elçi, bir süre kazanın şokundan kurtulamadı. Araçta yaralanan bir kişi ise Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.


OSB YOLUNDA KAZA
Batman-Beşiri karayolunda da hasarlı kaza meydana geldi. 72 DH 984 plakalı özel oto, Organize Sanayi bölgesine giden bir minibüsle çarpıştı. İki araç hasar görürken, araçtakiler ise şans eseri kazayı ucuz atlattı. Kösetarla (Krediye) köyü yolu girişine yakın yerde meydana gelen hasarlı kazayla ilgili trafik ekipleri soruşturma başlattı.
BELEDİYE ULAŞIM UYARDI
Son günlerde görünmez kazaların yaşandığı Dörtyol kavşağında incelemelerde bulunan Belediye Ulaşım Müdürü Veysi Güney ve ekibi, sinyalizasyon sisteminde her hangi bir sorunun olmadığını söyledi. Kavşağa giren bazı sürücülerin kırmızı ışık ihlali yüzünden kazalarla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Güney; “Ekiplerimiz kavşaktaki sinyalizasyon sistemini gözden geçirdi. Kesinlikle sistemde her hangi bir sorun yok. Görünmez kazalar tamamen bazı sürücülerin kırmızı ışık ihlalinden kaynaklanıyor” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilişim