**Batman Emekliler TOKİ’nin ilave konutlarının yapımını üstlenen Asiman inşaat sahibi 46 yaşındaki Nizam Yusufoğlu ile havalimanı güvenlik görevlisi kardeşi 37 yaşındaki Muhammed Yusufoğlu, bir grubun silahlı saldırısında ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Nizam Yusufoğlu, kurtarılamadı. Muhammed Yusufoğlu’nun durumu ise ciddiyetini koruyor.

ARAÇLA TARANDILAR
Batı Raman’da yapımı devam eden TOKİ Emekliler Derneği’nin ek konutların yapımını üstlenen Asiman inşaat firma sahibi 46 yaşındaki Nizam Yusufoğlu ile Batman Havalimanı güvenlik görevlisi kardeşi 37 yaşındaki Muhammed Yusufoğlu, silahlı saldırıya uğradı. Alacak-verecek meselesinden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada ağır yaralanan Nizam Yusufoğlu, kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kardeşi Muhammed Yusufoğlu’nun durumu ise ciddiyetini koruyor. İftar öncesi çalışanlarına iftar yemeği vermek için inşaat alanından döndüğü sırada Güney Raman çevre yolu Türkiye Petrolleri kavşağında Yusufoğlu kardeşler, bir grupla karşı karşıya gelince silahlar konuştu.




POLİS SALDIRGANLARIN PEŞİNDE
Önceki akşam iftara yakın bir sürede meydana gelen silahlı saldırıda kafasına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Asiman inşaat firma sahibi Nizam Yusufoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Orman Endüstri Mühendisi olan evli ve iki çocuk babası Yusufoğlu, bir süredir yapımını üstlendiği TOKİ ek konutları inşaatından dönerken, Güney Raman çevre yolunda kardeşiyle birlikte başka bir grubun silahlı saldırısına uğradı. Olay inceleme ekibi, olayın meydana geldiği güzergahta boş kovan topladı. Öte yandan olaya karıştığı iddia edilen bazı şüphelilerin gözaltına alındığı bildirilirken, silahlı saldırıda yaşamını yitiren Nizam Yusufoğlu, gece geç saatlerde Asri Mezarlığında toprağa verildi.  

Editör: TE Bilişim