** Vali Ahmet Deniz, kurum müdürleriyle birlikte Sason ilçesi ve Yücebağ Beldesi’ne çıkarma yaptı. İlçe meydanında halkın sorunlarını dinleyen Vali Deniz: “Bir yerde huzur, birlik ve beraberlik varsa sorunlar çok daha hızlı çözülüyor” dedi.

MEYDANDA KOYU SOHBET
Batman Valisi Ahmet Deniz, Sason ilçesine çıkarma yaptı. Kurum müdürlerinin yanı sıra Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Topuz, Sason Kaymakamı Ökkeş Beyaz, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan’ın da eşlik ettiği Vali Deniz, Sason ilçe meydanında kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Deniz, huzurun önemine dikkat çekti. Vali Deniz: “Bize öncelikle huzur lazım. Bir yerde huzur varsa, birlik ve beraberlik varsa, sorunlar çok daha hızlı çözülüyor. Huzurun olduğu yerde yatırım oluyor, kalkınma, girişim ve değişim oluyor. Bütün bunlar yaşanıyor. Ama huzurun olmadığı yerde bunların hiçbiri ifade etmiyor” dedi.


“HENDEK SİYASETİNE PRİM VERİLMEDİ”
Vali Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yanı başımızdaki ülkelerin sorunlarını görüyoruz. Suriye’nin, Libya’nın durumu maalesef içler acısı. Çok şükür Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Batman’da da ilçelerimiz de de başta Sason ve Yücebağ beldesi sakinleri bayrağına, ülkesine sevdalı insanlardır. Dim dik ayaktalar, birlik ve beraberliklerine sahip çıkıyorlar. Hendek siyasetine ve çukur siyasetine prim vermeyerek, vatanperverliklerini gösteriyorlar. Güzel insanlara gayemiz hizmetin en iyisini sunmak. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın geleneğinden geliyoruz. Bize düşen görev vatandaşın huzurunu sağlamaktır. Bir tek silahlı terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Vatandaşın referandumda özgür iradesini sandığa yansıtması önemlidir. Tüm güvenlik tedbirlerini aldık, sıkıntı yok.”



YÜCEBAĞ’A OKUL MÜJDESİ
Daha sonra beraberindekilerle birlikte Yücebağ beldesine geçen Vali Ahmet Deniz’i, Belde Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya karşıladı. ‘Evinize hoşgeldiniz’ pankartıyla karşılanan Vali Deniz, belde sakinleriyle de bir araya geldi. Yücebağ’da okul yapılacağı müjdesini veren Vali Deniz: “Sason-Muş yolu özlenen bir hizmet. Proje yapılıyor. Sason’u son durak olmaktan çıkaracağız” dedi. (Reşat Yiğiz)









Editör: TE Bilişim