**Batman merkez ve ilçelerde yapımı devam eden sağlık, eğitim, spor ve alt yapı yatırımlarının yanı sıra yürütülen diğer çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantısı Valilik konferans salonunda yapıldı. Yatırımların hızlandırılmasını isteyen Vali Deniz: “Hizmetler, vatandaşa zamanında ulaşmalı” dedi.

“ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILSIN”
Vali Ahmet Deniz’in başkanlık ettiği toplantıya Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Özel İdare Genel Sekreteri, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, İl Gençlik ve Spor Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü ve ilgili teknik personel katıldı. Toplantıda Batmanve ilçelerde eğitim, sağlık, spor ve alt yapı yatırımları konuları ele alınarak değerlendirildi. KÖYDES projeleri ile köylerimizde altyapı, ulaşım, içme suyu ve diğer alanlarda köylerin eksikliklerinin giderileceğini belirten Vali Deniz, Batman merkez ve ilçelere bağlı köylerde her türlü hizmeti sunmak için çalıştıklarını ifade ederek, devletimizin her daim vatandaşın yanında olduğunu ve vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için çalışmaların kesintisiz devam edilmesi gerektiğini ifade etti.

“KOORDİNELİ ÇALIŞIN”
Devam eden yatırımların hızlı-etkin bir şekilde yürütülmesi ve hizmetlerde yaşanan sıkıntı, eksikliklerin giderilmesi konularında kamu kurum ve kuruluşların işbirliği içerisinde koordineli bir şekilde çalışmalarının önemine değinen Vali Deniz, yürütülen çalışmaların takiplerinin yapılmasını isteyerek, vatandaşa zamanında hizmetlerin götürülmesi konusunda yetkililere talimat verdi. Daha sonra merkez ve ilçelerde yapımı devam eden yatırımlar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin ardından toplantı sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim