“KOZLUK HİZMET GÖRDÜ”
Batman’ın büyük ilçesi Kozluk, hızla kabuk değiştiriyor. Bir dönemler daha çok tarihi ‘Hazo’ Kalesi etrafında olan ilçe, artık Batman-Kozluk karayolu güzergahının çevresine konuşlandı. Çok katlı apartmanların peş peşe yükseldiği Kozluk’ta ilçenin dört bir yanına hizmet götürdüklerini anlatan Belediye Başkanı Veysi Işık: “4,5 Yılda yaptıklarımız ortada. Seçim öncesi ne söyledikse yerine getirdik. İlçe merkezinin etrafındaki mahalle statüsünde olan 12 köye de hizmeti aksatmadık. Kent merkezide altyapının yüzde 85’ini tamamladık. Artık eskisi gibi sel taşkınlıklarında ilçemiz sorun yaşamıyor” dedi.

“YEŞİL KUŞAK PROJESİNİ UYGULADIK”
İlçe merkezinde hayata geçirdikleri önemli projeler arasında yeşil kuşak projesinin olduğunu da dile getiren Başkan Işık, şöyle devam etti: “İlçemizin nüfusu son yıllarda artıyor. Kent merkezinin ihtiyaç duyduğu ‘yeşil kuşak’ projesine ağırlık verdik. Parkların çoğunu tamamladık. Yukarı Güneşli mahallesine de bir park kazandırmanın gayreti içindeyiz. Zeynel Abidin camisinin çevre düzenlenmesi tamamlandı. Şadırvan bölümünü de bitirdiğimiz ibadet evimizin eksikliklerini imkanlarımızla gidermiş olduk. Ayrıca 700 tonluk su projemiz de yakında bitecek.”

KOZLUK’A İLK KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ
İlçenin dört bir yanına yayılan küçük esnafı bir çatı altında toplamak içini 54 işyeri kapasiteli Küçük Sanayi Sitesi projesini hayata geçirdiklerine dikkat çeken Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, “Her şeyden önce ilçemizin ihtiyaç duyduğu önemli bir proje de Küçük Sanayi Sitesiydi. Batman-Kozluk karayolu üzerinde yapımı süren 54 işyeri kapasiteli Küçük Sanayi Sitesini 5 ay gibi bir sürede teslim edeceğiz. Esnaflarımız rahat olsunlar. Önümüzdeki aylarda sitemizin anahtarlarını esnafımıza vereceğiz. Yapımcı firma siteyi süresinden önce tamamlayacak” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim