** 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları nedeniyle Batman’a bir heyetle çıkarma yapan HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, seçim komisyonunu belirledi. Yıldırım, Ağustos’taki seçime Batmanlıları sandığa davet etti.

HDP HEYETİ BATMAN’DAYDI
Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına strat veren HDP, Batman’da seçim komisyonu kurdu. Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım ve beraberindeki partililer, Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir’i de ziyaret etti. HDP Batman il teşkilatıyla birlikte bazı STK temsilcilerini ziyaret eden Milletvekili Yıldırım başkanlığındaki heyet, parti binasında yöneticilerle de bir araya geldi. Batman Seçim Komisyonunu belirleyen HDP heyeti, üst komisyonun yanı sıra ilçelerde de seçim komisyonunun tespit edilmesi için çalışma başlattı.

SEÇİM BÜROSU, LOKAL YERİNDE
Cumhurbaşkanlığına aday olan HDP lideri Selahattin Demirtaş için seçim startı veren partililer, Batman’da seçim bürosu yerini de Öğretmenevi karşısındaki alan olarak belirledi. Partililerle birlikte dün öğle saatlerinde Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir’i makamında ziyaret eden Milletvekili Yıldırım, barış, temel, hak özgürlükler ile demokrasinin teminatının Selahattin Demirtaş olduğunu belirterek, Batmanlıları 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandığa davet etti.

Editör: TE Bilişim