**THY'nin alt kuruluşu Anadolu Jet'in Ankara-Batman seferini yapan yolcu uçağı, Batman'daki kötü hava koşulları nedeniyle iniş yapamadı. 20 Yıllık ağaç bir özel otomobil üzerine devrildi. Bazı semtler karanlıkta kaldı.

 

YOLCULAR PANİK YAŞADI
Anadolu Jet'in Ankara-Batman seferini yapan TK 7043 sefer sayılı yolcu uçağı içinde 110 yolcusuyla birlikte gittiği Batman'da dün akşam 20.30'da kötü hava koşulları nedeniyle havalimanına iniş yapamadı. Aşırı rüzgar ve fırtına nedeniyle iniş yapamayan uçak, Diyarbakır'da yönlendirildi. Diyarbakır Havalimanı'na inip yakıt ikmali yapan uçak daha sonra saat 21.45 sıralarında Batman'a iniş yaptı. Bazı yolcular, panik yaşadı. Hava limanında bekleyen Ankara yolcuları ise rötarlı olarak başkentin yolunu tuttu.


AĞAÇLAR DEVRİLDİ 
Batman'da etkili olan şiddetli rüzgar, Ankara-Batman seferini yapan yolcu uçağının Batman'da inişine engel olurken, kentte de yaşamı olumsuz etkiledi. Diyarbakır'da yakıt ikmali yaptıktan sonra Batman'a inen uçaktaki yolcular kısa süreli panik yaşadıklarını belirterek, "Pilot bizi paniklememiz için uyarıp, olumsuz hava koşulları olduğunu söyledi. En yakın havaalanı Diyarbakır'a ineceğiz dedi. Diyarbakır'a indikten sonra yeniden Batman'a geldik" dediler. Batman'da etkili olan fırtınada Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bazı ağaçlar yerinden söküldü, bazı mahallelerde de çatılar uçtu.

FACİA ÖNLENDİ…

Dün akşam saat 19.30 sıralarında Turgut Özal bulvarı Koçerler kavşağında bulunan bir ağaç, park halinde bulunan 06 AL 9820 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi. Bir süre etkili olan fırtına kentin bazı mahallelerinde elektrik kesintilerine de neden oldu.
Editör: TE Bilişim