**Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, basın toplantısında kentin gündemindeki sorunları masaya yatırdı. İnşaat sektörünün dört gözle beklediği hava mania konusuna açıklık getiren Başkanvekili Aksoy: “Bize düşen görev bitti. Yeni hava manianın en geç 20 gün içinde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden onaylanmasını bekliyoruz” dedi.

HAVA MANİA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
Batman’ın gündemindeki bazı sorunları, basın mensuplarıyla paylaşan Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, hava mania konusuna da açıklık getirdi. Çarşamba günü yeni hava mania projesini Ankara’ya götüreceğini belirten Başkanvekili Aksoy: “Belediyemize düşen görev artık bitti. Bu iş, ciddi bir çalışma gerektiriyordu. Vatandaşların bu konuyla ilgili taleplerin farkındayız. Asıl olan şehrin beklentilerini karşılamaktır. Bu konuda üzerimize düşeni yaptık” diye konuştu.

“15-20 GÜN İÇİNDE BİTER”
Başkanvekili Aksoy sözlerini şöyle sürdürdü: “Firma gerekli çalışmayı tamamladı. Bu işi bizzat elden takip edeceğim. Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek’le görüşeceğim. Zaman alan bir çalışmaydı. Hava maniayaya yönelik çalışmayı da bitirmemiz gerekiyordu. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünde bu proje onaylandıktan sonra 15-20 gün içerisinde çıkar. Çünkü bu konuyu yakından takip ediyoruz. Şehrimizin aylardır beklediği bu sorunu çözüme kavuşturmanın çabası içindeyiz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim