** 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kentin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş’ı ziyaret eden TP Bölge Müdürü Mustafa Demir: “2018 yoğun bir yıl olacak. Günlük petrol üretimimiz 26.500 varil düzeyinde. Yıl boyunca 45 sondaj kuyusu ve 14 arama kuyusunda faaliyetlerimiz olacak” dedi.

DEMİR, GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Türkiye Petrolleri Bölge Müdürü Mustafa Demir, beraberinde TP ünite müdürlerinden Adnan Yörük ile birlikte Batman Çağdaş’ı ziyaret etti. Gazetemiz yöneticileri Arif Arslan ve Barış Arslan’la bir süre görüşen Bölge Müdürü Demir, Çağdaş ekibinin ‘10 Ocak Çalışan gazeteciler’ gününü kutladı. Ziyarette TP’deki çalışmaları hakkında da bilgiler veren ve sorularımızı yanıtlayan Demir: “2018 Yılı bizim için yoğun olacak. 45 Sondaj kuyusu ve 14 arama kuyusunda çalışmalarımız olacak. Bu rakam geçen yıla göre daha gerideydi. Yeni sahalarda keşiflerimiz olacak” dedi.

PETROL ÜRETİMİ ARTTI
Uzun yıllar sonra kış mevsiminde petrol üretiminin arttığını da ifade eden TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, şöyle devam etti: “Kış mevsimine rağmen günlük petrol üretimimiz 2 bin varil daha arttı. Petrol üretimi günlük 26.500 varil civarında. Genel Müdürümüzün Batman’a bakışı çok iyi. Burayı oldukça önemsiyorlar. Yaklaşık 2 bin personelliyle Bölge Müdürlüğümüz büyük bir aile. Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzün destekleriyle çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkarmanın gayreti içerisindeyiz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim