BİR BABANIN GÖZYAŞI

Başsağlığı ziyaretlerinin sürdüğü Basorke (Kayabağı) köyündeki taziye evine beraberindeki kalabalık parti topluluğu ile başsağlığı ziyaretinde bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, acılı baba Nezir Nasıroğlu’nu teselli etti. Nasıroğlu ailesinin önde gelen isimlerinden Hacı Reşat ve Necat Nasıroğlu ile bir süre sohbet eden Demirtaş, yanında oturduğu acılı baba Nezir Nasıroğlu’nun acısını paylaşıp teselli etti. “Gün kardeşlik günüdür” diyen Demirtaş, gözyaşlarını tutamayan Nasıroğlu’nun elini tutup acısına ortak oldu.

BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Hafta sonu taziyelerin devam ettiği Basorke köyündeki taziye evine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Partili eski Milletvekillerinden Abdurrahman Kurt, Emin Ekmen, HDP Milletvekilleri Altan Tan, Ayla Akat Ata, Batman eski Valisi Haluk İmga ve Ankara’daki iş dünyası ile bazı kanaat önderleri katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu da Nezir Nasıroğlu’nu telefonla arayıp başsağlığı diledi.

 

ÇİÇEK VE AKSU TAZİYEDEYDİ

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve AK Parti eski kurmaylarından Abdulkadir Aksu da pazar günü Nasıroğlu’nun taziyesine katıldı.

Editör: TE Bilişim