**Batman’da önceki gece Sasonlu 28 yaşındaki bir genç, sevdiği kızı alamayınca kafasına pompalı tüfek dayadı. Güvenlik görevlileri, GAP mahallesindeki işlek caddeyi bir süre trafiğe kapadı.

POMPALIYLA KORKUTTU
Batman’ın GAP mahallesi sakinleri, önceki gece gergin anlara tanık oldu. GAP mahallesi DEDAŞ arıza ekibine yakın bölgede Sasonlu 28 yaşındaki Y.B, sevdiği kızı alamayınca kafasına pompalı tüfek dayadı. Özel harekat ekiplerinin de aralarında bulunduğu güvenlik görevlileri, güzergahı güvenlik kordonu altına aldı. İşlek güzergah kısa bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Apartmanın ikinci katında kafasına pompalı tüfek dayayan Y.B’yi güvenlik görevlileri, ikna etmekte güçlük çekti. Yaklaşık bir saatlik uğraşın ardından Y.B. pompalı silahı güvenlik görevlilerine teslim etti. Karakola götürülen Y.B’nin ifadesi alındı. En işlek güzergahın trafiğe kapatılması sürücüler ile semt sakinleri arasında kısa süreli paniğe yol açtı.

KALDIRIMA ARAÇLA ÇIKMAK İSTEDİ
Pompalı tüfek olayının ardından aynı gece Turgut Özal bulvarında bir kahve önündeki kaldırıma araçla çıkmak isteyen bir sürücü, son anda linç edilmekten kurtarıldı. İki sürücü arasındaki tartışma büyüyünce, bir AVM’ye ait olduğu iddia edilen araç, kahvenin kaldırımına çıkmak isteyince çevredekiler sürücüye yöneldi. Kahvede oturdukları anda bir aracın üzerlerine doğru geldiğini fark eden bazı yurttaşlar, son anda ezilmekten kurtuldu. Sürücü ise aracı bırakıp olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin araya girmesiyle olay büyümeden önlendi. 

Editör: TE Bilişim