**Oğlu Şeyhmus Dilzan Ekmen’in AK Parti’den aday olduğu Gercüş Belediyesinde üç dönem Başkanlık yapan Bedrettin Ekmen; “Seçim kampanyamız beklediğimizin üzerinde geçiyor. Seçimde sağduyu kazanacak. Gençlik ve kadın kollarımız kesintisiz çalışıyor” dedi.
“GERCÜŞ’TE TAŞIMA OYLAR YOK”
Yaklaşan 30 Mart seçimleri öncesinde Batman’ın Gercüş ilçesinde AK Parti Başkan adayı Şeyhmus Dilzan Ekmen’in dört seçim lokali, akşamları partilerle doluyor. Üç dönem Belediye Başkanlığını yaptığı Gercüş’te bu kez oğlunu eski makamına seçilebilmesi için 30 Mart seçimlerine sıkı sarılan eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen; “Önceki seçimlerde ilçede taşıma oyları vardı. Şimdi o taşıma oyları yok. Seçime süre azaldıkça gelişmeler bizden yana. Gençlik ve Kadın kollarımız geceli-gündüzlü çalışıyor. 10 yıl önce bıraktığımız Belediye’nin ne durumda olduğunu da ilçe halkı biliyor” dedi.
“GERCÜŞ’E YATIRIM ZAMANI”
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in desteğiyle hazırladıkları örnek projeleri Gercüş’te hayata geçireceklerini ifade eden Ekmen, sözlerini şöyle sürdürdü; “Gercüş için hazırladığımız ciddi projelere şimdiden destek verecek bürokrat ve konukları seçmenlerle buluşturuyoruz. Gercüş’ün kalkınmaya ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile beraberindeki önemli konuklar projelerimize verecekleri desteği de açıklayacak. Gercüş’e yatırım zamanıdır. Sağduyunun hakim olduğu ilçemizde seçmenin hizmete oy vereceğine inanıyorum.” Bu arada seçmenleri geç saatlere kadar lokalde ağırlayan Ekmen, seçimi kazanacaklarından emin olduğunu ifade etti. 

Editör: TE Bilişim