*Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden Devlet Demir Yolları işçisi ve Birleşik Taşımacılık Sendika üyesi 55 yaşındaki İbrahim Atılgan ile 9 yaşındaki oğlu Deniz Atılgan, memleketi Batman'ın Gercüş İlçesi'nde yan yana toprağa verildi.
KADINLAR KÜRTÇE AĞIT YAKTI
Gercüş, önceki gece toprağa verilen İbrahim Atılgan ile 9 yaşındaki oğlu Deniz Atılgan’a gözyaşı döktü. Büyük bir araç konvoyu ile Gercüş İlçesi'ne getirilen baba-oğulun cenaze törenine, binlerce kişi katıldı. Sevenleri ve yakınlarının sinir krizleri geçirdiği cenaze töreni öncesi, baba ve oğlunun cenazesi Çarşı Camisi'ne getirildi.




YAKINLARI FENALAŞTI
Cenaze namazlarının ardından iki cenazenin mezarlığa getirilişi sırasında İbrahim Atılgan'ın kız kardeşi Fatoş Atılgan, "Ağabeyimin öldüğüne inanmıyorum. Lütfen onu bana gösterin" deyip fenalık geçirdi. 112 sağlık ekiplerinin müdahalesiyle Atılgan ailesinin yakınları sakinleştirildi. Daha sonra dini vecibeleri yerine getirildikten sonra İbrahim Atılgan ile oğlu Deniz Atılgan'ın cenazeleri gözyaşları arasında ve Kürtçe yakılan ağıtlar eşliğinde toprağa verildi.





Editör: TE Bilişim