*Organize Sanayi Bölgesi’ndeki GAMATEKS tekstil atölyesinde incelemelerde bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan: “Şehrimizin duayen tekstilcisi Osman Aydınlı’nın, Batman’a kazandırdığı tesis Denizli’deki tesisleri geride bırakıyor” dedi.

“BU TESİSTE YÜZLERCE KİŞİ ÇALIŞACAK”
Türkiye’de tekstilin merkezi olarak bilinen Denizli’de tekstil sektörünün duayeni olan Osman Aydınlı’nın, Batman OSB’deki tesislerinde incelemelerde bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, anlamlı mesajlar verdi. OSB’deki GAMATEKS tekstilde ziyareti sırasında kendisine eşlik eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Ak Parti Milletvekili aday adayı Murat Güneştekin, OSB Müdiresi Zeynep Akbel ve OSB Müteşebbis heyetine teşekkür eden Başkan Zolan: “Her şeyden önce Batman’a modern ve mükemmel bir tekstil atölyesi kazandıran hemşerim Osman Aydınlı’yı yürekten kutluyorum. Burada şimdilik 370 kişi çalışıyor ama bu rakamın yakında 600’e çıkacağını duyunca daha da mutlu oldum. Çünkü bu marka tesiste yüzlerce kişi istihdam alanı bulacak” diye konuştu.

GAMATEKS BATMAN’DA BÜYÜYOR
Batman’ın marka tesislerle adından söz ettirecek bir şehir olacağını da ifade eden Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü : “GAMATEKS’in burada büyümesi bizleri de mutlu eder. Denizli’de sayısız tekstil firmaları var ama GAMATEKS çok büyük bir marka. Bu nedenle GAMATEKS’in bu bölgeye yaptığı yatırımları önemsiyoruz. İnşallah bir daha ki gelişte GAMATEKS Yönetim Kurulu Başkanı sayın Osman Aydınlıyı da yanımıza alacağız. GAMATESK, Batman OSB’yi markalaştıracak.” OSB Müdiresi Zeynep Akbel ve OSB Müteşebbis heyetinden Remzi İnsel, GAMATEKS’e 10 dönümlük arazi talebinin daha karşılanacağını belirterek, “Valimiz sayın Ahmet  Deniz, yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlıyor. GAMATEKS gibi marka tesislerinin burada büyümesi en çok bizleri mutlu eder” diye konuştu. (Barış Arslan)

*****************************************

GAMATEKS hatırası
Cumartesi günü Organize Sanayi Bölgesi’nin konukları Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibiydi. OSB’de GAMATEKS ile Raudi mobilya tesislerinde incelemelerde bulunan konuklar, iki üretim merkezine de tam puan verdi. GAMATEKS tekstil firmasının önünde hatıra fotoğrafı çeken Denizlili Başkan Zolan, “Denizli ve Batman kardeş şehirlerdir. Petrol şehrinin yeri her zaman yanımda ayrıdır. Batman Belediyesine Horoz figürlü Efeler parkını da kazandırmanın sevinci içindeyiz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim