** Vali Ahmet Deniz ile birlikte Belediye çalışmalarını denetleyen Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, esnaflarla buluştu.

VALİ VE BAŞKAN, ESNAFI DİNLEDİ
Vali Ahmet Ahmet Deniz ile birlikte Belediye Spor kompleksindeki çalışmaları denetleyen Başkan Vekili Aksoy, Vali Deniz’e bilgi verirken çalışmaların titizlikle ve hızlı bir şekilde tamamlanması için çaba içerisinde olduklarını ifade etti. Başkan Vekili Aksoy, spor kompleksinin hizmete geçmesiyle birlikte düzenlenecek etkinliklerden 7’den 77’ye herkesin faydalanacağı müjdesini verdi. Çamlıtepe Mahallesinde bulunan ve altyapı çalışmalarının büyük bölümü tamamlanan Yaşam Park’ı da inceleyen yöneticiler, mahallelinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek devasa bir projeyi halkının hizmetine sunduklarını, önümüzdeki günlerde eksikliklerin tamamlanması ile parkın halkın hizmetine açılacağı belirtildi.

ESNAFA ZİYARET
Daha sonra Marangozlar Sitesi ile Ek Küçük Sanayi Sitesini de gezen Vali Ahmet Deniz ile Başkan Vekili Aksoy, esnaflarla görüşerek sorunlarını dinledi. Marangozlar sitesindeki taleplere ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Vekili Aksoy: “Esnafımızın daha güzel ve rahat bir ortamda çalışmasına olanak sağlamak amacıyla belirli günlerde yapılan temizlik çalışma gün sayımızı arttıracağız. Esnafın bizden istediği yeşillendirme çalışmaları için Park ve Bahçeler Müdürümüze talimat verdim. Yaklaşık 3 hafta içerisinde esnafımızın istediği yeşillendirme ve peyzaj çalışması bitirilmiş olacaktır” dedi. Ek Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret eden Vali Deniz ile Başkan Vekili Aksoy, Batman Ek Küçük Sanayi Sitesi idare binasında bir süre dinlenen yöneticiler esnafı tek tek dolaşarak sorun ve taleplerini dinledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim