**Ak Parti İl Başkanı Akif Gür ve il yönetimiyle birlikte Batman Çağdaş’ı ziyaret eden Milletvekili Ziver Özdemir, HDP’li seçmenlere ilk kez çağrıda bulundu; “4 Dönem peş peşe HDP’yi tercih eden seçmenler, 1 dönem emanet oylarla bize destek versin, Batman hizmet görecek.”

“KARARSIZLARIN ORANI BÜYÜK”
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür ve yönetimiyle birlikte Batman Çağdaş’ı ziyaret etti. Yerel seçime 8 gün kala ağırlıklı kampanyayı kent merkezinde sürdürdüklerini belirten Milletvekili Özdemir: “Seçim kampanyamız tam hız sürüyor. Sadece 7 mahalle ziyaretimiz kaldı. Ziyaretlerimizde teveccühle karşılaşıyoruz. Önceki seçimlere göre farklı bir atmosfer var. İstihdam ve hizmet ağırlıklı projelerimizi seçmenlere anlattık. Güzel bir atmosferde seçime gidiyoruz. Kararsızların oranı büyük. Bu kitlenin partimize ve projelerimize ilgisi var” dedi.

HDP’Lİ SEÇMENLERE ÇAĞRI YAPTI
4 Dönemdir peş peşe HDP’yi tercih eden seçmenlerin oylarına talipli olduklarını ifade eden Milletvekili Özdemir, şöyle devam etti: “Bir süre önce HDP Belediye Başkan adaylarının, Batman’ın sorunlarının çözümünde bizimle hareket edebileceği açıklamalarına teşekkür ediyoruz. Ancak biz daha farklı bir pencereden seçmenlere sesleniyoruz. 4 Dönem HDP’yi tercih ettiler, emanet oylarla da olsa 5 yıllığına bizi tercih etsinler. Eğer gereken hizmeti vermezlerse emanetlerini geri alabilirler. Batman’ı Ak Belediyecilik hizmetlerinden faydalandırmak istiyoruz.”

GÜR: “PROJELERİMİZ HEYECAN YARATTI”
Ak Parti İl Başkanı avukat Akif Gür ise projelerinin istihdam ve hizmet ağırlıklı olduklarını ifade etti. Gür, şunları kaydetti: “Her şeyden önce yerel yönetime gelirsek yatırımların önünü açacağımız gibi istihdam seferberliğini başlatacağız. Yerel yönetimin merkezi hükümetle dirsek temasında girmesi gerekiyor. Projelerimize Batmanlı seçmenlerin ilgisi var. Batman, Ak belediyecilikle şahlanacak.” (Haber Merkezi)

**********************

Ankete suç duyurusu

Bir süre önce Batman’da seçim anketi yapan bir şirket hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirten Milletvekili Ziver Özdemir: “31 Mart’ta o ankete gereken cevap çıkmış olacak. Anketle ilgili hukuki süreci başlattık. Seçim Kurulu’na başvurumuzu yaptık” dedi.

Editör: TE Bilişim