BİNLER UĞURLADI
Geçen hafta kaldırıldığı Ankara İbn-i Sina Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Nasıroğlu ailesinin kanaat önderi 93 yaşındaki Hacı Reşat Nasıroğlu, hayata veda etti. Bu sabah tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesi’nde hayatını kaybeden Hacı Reşat Nasıroğlu’nun cenazesi öğle saatlerinde özel uçakla Batman Havalimanı’na getirildi. Havalimanında kalabalık bir araç konvoyunun karşıladığı cenaze, Kayabağ köyüne getirildi. 2001 Yılında köyde yaptırdığı caminin önünde cenaze namazı kılınan Nasıroğlu’nun tabutu daha sonra aile mezarlığına getirildi. Önce köydeki evine getirilen Nasıroğlu’na yakınları ağıt yaktı.

AĞABEY-KARDEŞ YAN YANA
8 Ocak 2018 tarihinde kalp krizi sonucu hayata veda eden hayırsever işadamı Necat Nasıroğlu’nun mezarının yanına defnedilen Hacı Reşat Nasıroğlu’nun cenaze törenine Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Müftüsü Turgut Erhan, bazı il yöneticileri ile siyasi parti temsilcileri katıldı. Amcasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Fernas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu, Ferhat Nasıroğlu ile Nasıroğlu ailesi fertleri, mezar başında gözyaşlarını tutamadı. İş dünyasından da kalabalık bir topluluğunun katıldığı cenaze namazını Batman eski Müftüsü Cüneyt Kavşut kıldırdı.

TAZİYE KAYABAĞI KÖYÜNDE
Bölgenin sevilen kanaat önderi Hacı Reşat Nasıroğlu’nun cenaze törenine çevre il ve ilçelerden de birçok vatandaş katılırken, Kayabağı (Basorke) köyündeki taziye evinde başsağlığı ziyaretleri kabul ediliyor. 1 Yıl önce vefat eden kardeşinin acısını yaşayan Hacı Reşat Nasıroğlu, geçtiğimiz aylarda Çağdaş’a yaptığı açıklamada; “Kendime ayırdığım yerde çok sevdiğim kardeşim Necat yatıyor. Ben de o’na komşu olmak istiyorum” demişti. Nasıroğlu ailesine başsağlığı diliyoruz. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim