** Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsü ile Emekli TOKİ’ye yıl sonuna kadar doğalgaz ulaştırmayı hedeflediklerini belirten SİBADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yardımcı: “37 Bin aboneyi yıl sonuna kadar 50 bine çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

DOĞALGAZA TALEP ARTIYOR
Batman kent merkezinde 37 bin olan abone sayısını yıl sonuna kadar 50 bine çıkarmayı planlayan SİBADAŞ Bölge Müdürlüğü’nün hedefi, Emekli TOKİ ile Üniversite Batı Raman kampüsünü doğalgazla buluşturmak. Batman-Siirt Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Yardımcı: “Batı Raman’da kurulması planlanan 2. OSB ve Teknokent için üniversite doğalgaz hattını yeniden revize ettik. Önümüzdeki günlerde bu projeyi hayata geçireceğiz. Üniversite kampüsü ile Emekli TOKİ’ye de doğalgaz ulaştıracağız. Birçok dargelirli aile de doğalgaz talebinde bulunduğu için bazı kenar mahallelere de doğalgaz götürmeyi planlıyoruz” dedi.

BU YIL 13 BİN ABONEYE GAZ VERİLECEK
Bölge Müdürü Yardımcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üniversite kampüsü ile TOKİ dışında Cudi, Petrol, Bayındır ve şehrin eski mahallerden Akyürek’e de doğalgaz şebekesi ulaştırmayı hedefledik. Daha önce yine kenar mahalleler olan Pazaryeri, Yeni Mahalle, Bağlar, Sağlık ve Raman’a doğalgaz şebekesi ulaştırdık. Hedefimiz, Batman’ın dört bir yanına doğalgaz hattını çekmek. Yıl sonuna kadar 50 bin aboneye ulaşmayı planladık.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim