**Batman’ın Çamlıtepe mahallesindeki Özalp apartmanında doğalgaz vanasındaki arızayı gidermek isteyen ekipler, arı peteğiyle karşılaştı. Arızaya müdahale etmek isteyen SİBADAŞ ekipleri ile bina görevlisini arı soktu.

KUTULAR, KOVAN GİBİ
Batman’ın dört bir yanına doğalgaz ulaştıran Siirt-Batman Doğalgaz A.Ş. (SİBADAŞ) Bölge Müdürlüğü’nün personelleri, yer yer yaşanan arızaları gidermek isteyince beklenmeyen manzaralarla da karşılaşıyor. Geçen yılın son aylarında Belde mahallesindeki bir binanın doğalgaz kutusunda 2.5 kilo ağırlığında balla karşılaşan ekipler, bu kez Çamlıtepe mahallesi 4063 sokaktaki Özalp binasında da benzeri sürprizle karşılaştı.

ARILARIN SALDIRISINA UĞRADILAR
SİBADAŞ ekibinden Turan Avcı yönetimindeki ekip, binanın doğalgaz arızasını tespit etmek için yaptığı kontrollerde doğalgaz kutusunun deprem vanasında arı peteğini görünce şaşkınlık yaşadı. Hat üzerindeki arı peteğini sökmek isteyen ekipler ile bina görevlisi Kerem Yaşar, arızaların saldırısına uğradı. Arının soktuğu bina görevlisi Kerem Yaşar, hastaneye kaldırıldı. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim