** Bilimsel Eczacılığın 178. Yılı nedeniyle Batman-Siirt-Muş Eczacı Odası, ‘gala gecesi’ düzenledi. O Ses şampiyonu Dodan’ın şarkılarıyla mest ettiği gecede renkli görüntüler oluştu…

RENKLİ ETKİNLİK
44. Bölge Batman-Siirt-Muş Eczacı Odası, Bilimsel Eczacılığın 178. Yılı nedeniyle David People Coffe’de gala gecesi düzenledi. Geceye Türk Eczacılar Birliği Genel Başkanı Erdoğan Çolak, Sağlık İl Müdürü İhsan Bodakçi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu, İl Kültür Müdürü İhsan Aslanlı, AFAD Müdürü Fevzi Bakır, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Merkez Heyeti Üyesi Ecz. M. Emin Beyaz, 44. Bölge Batman-Siirt-Muş Eczacı Odası Başkanı Adnan Bayhan, Oda eski Başkanlarından Faruk Ekmen, Diyarbakır Eczacılar Odası Başkanı ve yöneticileri, bazı kurum müdürleri ve kalabalık bir eczacı topluluğu katıldı. Gecede, eczacılık mesleğinde hizmet verenlere plaketler verilirken, Oda’nın düzenlediği yarışmalarda dereceye giren eczacılara da ödülleri takdim edildi.

DODAN, SAHNE ALDI
O Ses Türkiye yarışmasında birinci olan Dodan da gecede sahne aldı. Özgün sesiyle yaklaşık 1.5 saat süreyle konukları mest eden Dodan, Batman’da olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Gecede, Türk Eczacılar Birliği Genel Başkanı Erdoğan Çolak, Oda Başkanı Adnan Bayhan, Merkez Heyeti Üyesi Ecz. M. Emin Beyaz, günün anlamı nedeniyle açıklamalarda bulundu. İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi ise okuduğu şiirle alkış aldı. Dodan’ın şarkılarıyla stres atan eczacılar, sık sık halay çekmeyi de ihmal etmedi. (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim