** Irak-Zaho’dan Batman’a tedavi için gelen 76 yaşındaki Ali Osman, yemek yediği lokantada takma dişlerini masada unuttu. Garsonun çöp konteynırına attığı yarısı altın kaplamalı takma dişin bulunması için Belediye temizlik ekipleri, seferber oldu. Bir saatlik uğraştan sonra dişlerine kavuşan Ali Osman, ekiplere teşekkür etti.


LOKANTADA UNUTTU,
ÇÖPTE BULUNDU…
Batman’ın modern bir lokantasında yemek yedikten sonra yarısı altın kaplamalı takma dişlerini masada unutan Irak-Zaholu Ali Osman, dişlerini çöp konteynırında bulan Belediye temizlik görevlilerine teşekkür etti. Batman’daki özel bir hastanede tedavi olan Zaholu 76 yaşındaki Ali Osman, yakınlarıyla birlikte yemek için lokantaya gitti. Yemek sonrası masada unuttuğu takma dişleri için paniğe kapılan Osman, lokanta işletmecilerine başvurarak, dişlerinin bulunması için yardım istedi. Lokanta işletmecilerinin Belediye Temizlik ekiplerine haber vermesiyle Turgut Özal bulvarındaki üç çöp konteynırı bir saat süreyle didik didik arandı.


BİR SAATTE BULUNDU
Zor durumda kalan Irak-Zaholu Ali Osman’ın talebi üzerine 10 kişilik bir ekiple çöp konteynırında yaklaşık bir saat süren aramadan sonra altın kaplama dişlere rastlandığını söyleyen Belediye Temizlik İşleri Müdürü Ekrem Çelik; “Batman’a gelen konuğumuzun dişlerinin çöpe atıldığı haberi üzerine ekiplerimiz, yaklaşık bir saat süreyle konteynırları titizlikle aradı. Üç konteynırdaki tüm atıkları gözden geçiren görevliler, peçeteye sarılmış vaziyette takma dişleri buldu. Diş sahibi kadar bizler de sevindik” dedi. Bu arada yaklaşık bir saat süreyle dişlerinin bulunmasında çaba gösteren Belediye Temizlik Müdürü Ekrem Çelik ile görevlilere teşekkür eden Ali Osman; “Dişlerimi masada unutmuştum. Lokantadan çıktıktan yarım saat sonra dişlerimin cebimde olmadığını fark ettim. Umudum yoktu ama temizlik görevlilerinin çabasıyla dişlerime kavuşmanın sevincini yaşıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim