** Büro Memur-Sen Genel Merkezi’nin aldığı kararla tüm teşkilatlar seçime gidiyor. Başkanlığa aday olan Metin Maçin: “Amacımız birlik ve beraberliği pekiştirerek, daha teşkilatçı, daha kurumsal bir sendika anlayışı ortaya koymaktır” dedi.

112 DELEGE OY KULLANACAK
Batman Büro Memur-Sen başkanlığına adaylığını açıklayan 1. Asliye Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Metin Maçin, ekibinde yer alan Murat Ceylan, Mehmet Emin Aktan, Ramazan Çiçek, M.Salih Sevim, Emrullah Çelebi ve Metin Tunç ile birlikte Batman Çağdaş’ı ziyaret ederek, hedeflerini açıkladı. Genel Merkezin kararıyla 22 Ekim’de sandığa gideceklerini belirten Başkan adayı Metin Maçin: “Sendikacılığın temelinde birlik ve beraberlik vardır. Amacımız bu birlik ve beraberliği pekiştirerek daha teşkilatçı ve kurumsal bir sendika anlayışı ortaya koymaktır. Birçok projemizle yönetime talibiz” dedi. Bu arada Cumartesi günü yapılacak seçimde 112 delege oy kullanacak.



“HAKKANİYETLİ OLACAĞIZ”
Adliye persolenin her anlamda haklarını savunacaklarına da dikkat çeken Maçin, birçok projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, şöyle devam etti: “Sendikacılığın temel değerleri olan ilkeli, dürüst, adaletli ve hakkaniyetli değerlere sahip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, üyesinden genel başkanına tek vücut tek nefes olmayı beceren bir anlayışla yönetime adayız. Amacımız tüm üye ve delegelerimizin desteğini alarak güçlü bir şekilde seçilmek. Bu doğrultuda seçim süreci boyunca kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayış ortaya koyduk. Üye ve delegelerimize projelerimizi sunduk ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen, çalışmalarımızı sahiplenen tüm üyelerimize teşekkürü ediyoruz. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçimlerin Büro Memur -Sen ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: TE Bilişim