**Vali Ahmet Deniz, Seyyid Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere nasihatlerde bulunan Vali Deniz: “Sizler ileride ülkemizi çok daha ileri noktalara taşıyacaksınız. Bu süreçte de daha iyi bir gelecek ve Türkiye için bir birbirimizi daha fazla kucaklamalıyız” dedi.

“SİZLERE GÜVENİYORUZ”
Vali Ahmet Deniz, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (Yurt-Kur) bağlı Seyyid Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Müdürlüğü'ndeki üniversiteli öğrencilerini ziyaret etti. Yurt ziyareti sırasında Vali Deniz'e İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan da eşlik etti. Yurttaki yaşam ve sosyal alanlar ile hizmet binasının durumuyla ilgili Yurt-Kur İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’ten bilgi alan Vali Deniz, daha sonra yurdun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Vali Deniz: “Sizler, ileride çok önemli görevlerde bulunacak ve ülkemizi çok daha ileri noktalara taşıyacaksınız. İdealleriniz ne kadar büyük olursa, ülkemizin yarını da o kadar aydınlık olur, bu konunda sizlere güveniyoruz. Türk'ü, Kürt'ü ve Arap'ıyla bin yıldır bu topraklarda bütün zenginliklerimizle birlikte bir ve beraber yaşıyoruz. Yaşamaya da devam edeceğiz. Bu süreçte de daha iyi bir gelecek ve Türkiye için bir birbirimizi daha fazla kucaklamalıyız” dedi.

“BU ÜLKE HEPİMİZİN”
Batman’da yaşanan gelişmelere de değinen Vali Deniz, şöyle devam etti: “Batman hızlı bir değişim ve dönüşüm geçiriyor. Türkiye üzerinde oynan oyunların başında ülkemizde bir iç kargaşa çıkartmaktır. Bütün hesaplar bunun üzerine yapılıyor. Bizi birbirimizde ayırmaya güçleri yetmeyecek. Bizim kader, toprak, bayrak ve vatan birliğimiz var. Bu ülke hepimizin. Daha güzel günleri hep beraber yaşayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Batman'ın temel sorunun işsizlik. İstihdamı artırmak için Organize Sanayi Bölgesi genişletme çalışmalarının devam ediyor. Batman, hareketli ve dinamik bir şehir, altyapı ve üstyapı, spor tesisleri, kültürel ve eğitim yatırımlarıyla her gün gelişen ve değişen bir kent. Bizim derdimiz vatandaştan hayır duasını alabilmektir. Bizim derdimiz milletimize hizmet etmektir. Yaptığımız hizmetlerle eğer vatandaşların hayır duasını alabiliyorsak, bizim için en güzel hizmet budur.” (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim