** Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, birim müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi. ‘Rehavet’ uyarısında bulunan Aksoy: “Ben dahil kimse rehavete kapılmamalı. Çıraklık dönemimiz bitti. Artık kalfalık dönemindeyiz” dedi.

REHAVET UYARISI
Batman Belediye Başkan Vekilliği görevini yaklaşık 20 aydan bu yana sürdüren Ertuğ Şevket Aksoy, belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Birim müdürlerinden memnun olduğunu söyleyen Aksoy, önlerindeki en büyük engelin rehavet olduğuna dikkat çekerek: “Ben dahil kimse rehavete kapılmamalı. Çalışma sezonuna girdiğimiz bu günlerde birim müdürlerimiz ilk günkü heyecan ve şevkle çalışmalarına ara vermeden devam etmelidir” dedi.

ANKET SONUCU AÇIKLANDI
Belediye personeli ile yapılan bir anketin sonuçlarını da paylaşan Aksoy, 444 kişiden oluşan belediye personeli ile yapılan anketin sonucunun oldukça önemli ve dikkat çekici olduğunu ifade ederek, yapılan ankette personelin yüzde 75’inin kendi yönetimlerinden memnun kaldığını, bunun da işyeri barışı ve çalışma verimliliği açısından bakıldığında kendileri açısından mutluluk ve memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

“KALFALIK DÖNEMİNE GİRDİK”
Yeni bir döneme başladıklarını da ifade eden Aksoy: “Çıraklık dönemimiz bitti. Artık kalfalık dönemindeyiz. Bu kalfalık dönemini iyi değerlendirelim. Çalışan memnuniyet anketi aslında benim söylemek istediklerimi özetliyor. Biz burada bir aile olmayı başardık. Yüzde 75 oranı büyük bir rakamdır. Personelin amirlerinden duyduğu memnuniyeti, kurumlarına olan aidiyeti gösteriyor” dedi. (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim